reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Rano mialam temp 36,8 a teraz mam 37,7 juz sama nie wiem plamienie ustało ale pewnie i tak @przyjdzie jka mowicie
lilou83
devi a robiłaś sobie badanie by sprawdzić "rezerwę jajników"
robi sie je w 3dc. potem z niego wiemy czy nasze pęcherzyki pękają w czasie owulki.
bo może sie okazać,że np. mamy ich dużo ale małej wielkości i stąd może być problem.
ja tego badania nie robiłam,ale jak przyajdę do Pl na swięta,jeśli trafię w daty to se zrobię
robi sie je w 3dc. potem z niego wiemy czy nasze pęcherzyki pękają w czasie owulki.
bo może sie okazać,że np. mamy ich dużo ale małej wielkości i stąd może być problem.
ja tego badania nie robiłam,ale jak przyajdę do Pl na swięta,jeśli trafię w daty to se zrobię
lkasia
kwiatuszekq20
36,6 to moja norma na poczatku cyklu a dzis rano przed wstaniem mialam 36,8 a po owulce mam 37,1
mayli
Aktywna w BB
witajcie znowu,
byłam u internisty ze względu na przeziębienie, pierwsze pytanie jakie mi zadała jak weszłam i zdjęłam bluzkę to...czy jest Pani w ciąży?? helllo o co kaman...chcialam mnie pewnie dobić
Generalnie dała mi jakieś ziołowe badziewia bo powiedziała że moge być w ciąży mimo negatywnego wyniku testu więc mam grzecznie czekać jeszcze z tydzień na @...jakoś nie wydaje mi się żeby test zriobiony z tyle dni spóźniającą się @ mógł nie wykazać fasolki...sama nie wiem co mam myśleć...
No a wy widzę w rozkręcone w temacie mierzenia temperatur.
Życze nam wszystkim dwóch kreseczek jako prezent na święta-o wy na to:-)
anna_super ze masz pozytywne nastawienie!!
byłam u internisty ze względu na przeziębienie, pierwsze pytanie jakie mi zadała jak weszłam i zdjęłam bluzkę to...czy jest Pani w ciąży?? helllo o co kaman...chcialam mnie pewnie dobić
Generalnie dała mi jakieś ziołowe badziewia bo powiedziała że moge być w ciąży mimo negatywnego wyniku testu więc mam grzecznie czekać jeszcze z tydzień na @...jakoś nie wydaje mi się żeby test zriobiony z tyle dni spóźniającą się @ mógł nie wykazać fasolki...sama nie wiem co mam myśleć...
No a wy widzę w rozkręcone w temacie mierzenia temperatur.
Życze nam wszystkim dwóch kreseczek jako prezent na święta-o wy na to:-)
anna_super ze masz pozytywne nastawienie!!
lilou83
kwiatuszku z tego co piszesz o twoich tempkach to jak na moje oko to nie jest temp ciążowa,pewnie niebawem przyjdzie @
dziewczyny jesli się mylę odnośnie temp to mnie skorygujcie.
najczęściej dziewczyny będące w ciąży mają 37,1-37,5 przy temp startowej 36,6
choć regułą to nie jest,ale u większości się sprawdza.gdybyś miała temp na starcie 36,2 to twoja dzisiejsza 36,8 dawałaby podejrzenia o ciążę. a wczoraj jaką temp miałaś??
moja koleżanka byla w ciąży a jej temp caly czas wynosiła poniżej 37,00 więc zobaczymy,choć ja bym się nastawiła na przyjdzie tej nawiedzonej - nieproszonej
mayli zmierz sobie jutro z rana temp. w sumie to nie wiem czy mierzysz,czy nie,ale tak z ciekawości
dziewczyny jesli się mylę odnośnie temp to mnie skorygujcie.
najczęściej dziewczyny będące w ciąży mają 37,1-37,5 przy temp startowej 36,6
choć regułą to nie jest,ale u większości się sprawdza.gdybyś miała temp na starcie 36,2 to twoja dzisiejsza 36,8 dawałaby podejrzenia o ciążę. a wczoraj jaką temp miałaś??
moja koleżanka byla w ciąży a jej temp caly czas wynosiła poniżej 37,00 więc zobaczymy,choć ja bym się nastawiła na przyjdzie tej nawiedzonej - nieproszonej
mayli zmierz sobie jutro z rana temp. w sumie to nie wiem czy mierzysz,czy nie,ale tak z ciekawości
reklama
lilou83
Hej dziewczyny.., Również staramy się z Mężem o dzidzie po raz pierwszy.. Dzieje się to już. Mam pytanie,wie może któraś z Was czy po okresie może dojść do zapłodnienia???? Proszę Was bardzo o odp. Dziękuję
witaj agnes
napisz jak długie masz cykle,kiedy ostatnia @, o który dokladnie Ci dzień cyklu chodzi pisząc "zaraz po okresie"??
możliwe jest to wtedy kiedy masz bardzo krótkie cykle poniżej 21dni
Podziel się: