reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

fakt, miałm wpisałc 4,0 . Chyba z wrażenia zle wpisałam :) Ale chyba jest oki choc @ dalej nie ma :( czkeam na skierwoanie na progesteron i prolaktyne ale to po 15.11

reklama
devi a robiłaś sobie badanie by sprawdzić "rezerwę jajników"
robi sie je w 3dc. potem z niego wiemy czy nasze pęcherzyki pękają w czasie owulki.
bo może sie okazać,że np. mamy ich dużo ale małej wielkości i stąd może być problem.

ja tego badania nie robiłam,ale jak przyajdę do Pl na swięta,jeśli trafię w daty to se zrobię

kwiatuszek po mierzysz temp w ciągu dnia?? ona nic nie znaczy,pomiar miarodajny jest tylko z rana,przed wstaniem z łożka.
po co mierzyć i się nakręcać? jaka jest twoja normalna temp?na początku cyklu?

witajcie znowu,
byłam u internisty ze względu na przeziębienie, pierwsze pytanie jakie mi zadała jak weszłam i zdjęłam bluzkę to...czy jest Pani w ciąży?? helllo o co kaman...chcialam mnie pewnie dobić:szok:
Generalnie dała mi jakieś ziołowe badziewia bo powiedziała że moge być w ciąży mimo negatywnego wyniku testu więc mam grzecznie czekać jeszcze z tydzień na @...jakoś nie wydaje mi się żeby test zriobiony z tyle dni spóźniającą się @ mógł nie wykazać fasolki...sama nie wiem co mam myśleć...
No a wy widzę w rozkręcone w temacie mierzenia temperatur.
Życze nam wszystkim dwóch kreseczek jako prezent na święta-o wy na to:-)
anna_super ze masz pozytywne nastawienie!!

kwiatuszku z tego co piszesz o twoich tempkach to jak na moje oko to nie jest temp ciążowa,pewnie niebawem przyjdzie @
dziewczyny jesli się mylę odnośnie temp to mnie skorygujcie.
najczęściej dziewczyny będące w ciąży mają 37,1-37,5 przy temp startowej 36,6
choć regułą to nie jest,ale u większości się sprawdza.gdybyś miała temp na starcie 36,2 to twoja dzisiejsza 36,8 dawałaby podejrzenia o ciążę. a wczoraj jaką temp miałaś??
moja koleżanka byla w ciąży a jej temp caly czas wynosiła poniżej 37,00 więc zobaczymy,choć ja bym się nastawiła na przyjdzie tej nawiedzonej - nieproszonej :(
mayli zmierz sobie jutro z rana temp. w sumie to nie wiem czy mierzysz,czy nie,ale tak z ciekawości

Hej dziewczyny.., :) Również staramy się z Mężem o dzidzie po raz pierwszy.. Dzieje się to już. Mam pytanie,wie może któraś z Was czy po okresie może dojść do zapłodnienia???? Proszę Was bardzo o odp. Dziękuję :):):):)

reklama
Hej dziewczyny.., :) Również staramy się z Mężem o dzidzie po raz pierwszy.. Dzieje się to już. Mam pytanie,wie może któraś z Was czy po okresie może dojść do zapłodnienia???? Proszę Was bardzo o odp. Dziękuję :):):):)

witaj agnes
napisz jak długie masz cykle,kiedy ostatnia @, o który dokladnie Ci dzień cyklu chodzi pisząc "zaraz po okresie"??
możliwe jest to wtedy kiedy masz bardzo krótkie cykle poniżej 21dni

Do góry