reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

To 3mam kcuki kochana za ciebie i oby pechol pekl bedzie dobrze

Fifka za ciebie tez 3mam kciuki zeby pojawila sie nowa fasolka w szanym gronie a bylas na monitoringu?? czy pechol pekl???

reklama
Nie byłam, nie miałam jak... bo na zwolnieniu byłam... a mąż w piątek cały dzień w pracy był... nie miał kto mnie zawieść a autobusami na antybiotyku i z zapaleniem oskrzeli nie chciałam się ciągać. Ale myślę ze gin na ostatnim USG musiał coś zauważyć skoro nie brał pod uwagę braku owu.

Julieet ja wiem,ze za wcześnie, ale ja tak @owo się czuję ze hej... nawet brzuch mnie jak na @ boli... aż czasem idę sprawdzić czy nic nie leci... dodatkowo drożdżaków dostałam po antybiotyku........................ normalnie aż się wkurzyłam...........

Fifka, spokojnie, cierpliwości, lepiej nie wsłu**** się w siebie za bardzo, bo znowu się rozczarujesz, tak jak w poprzednim cyklu, lepiej się pozytywnie zaskoczyć,ja wychodzę z takiego założenia :)

Nie wiem czemu... ale ten cykl jestem jakaś bez wiary... bez nadziei... w ogóle mam mam ochote zostwić to wszytsko w cholerę...

fifka może to dobre wyjście, odpuścić sobie na jakiś czas, a dobre wieści same przyjdą, większość z nas ma ten problem, że nie umie odpuścić

a ja mądra zrobiłam test, wynik oczywisty ;( a okoliczności takie: wieczór i 2 dni za wcześnie, eh czego ja się spodziewałam...:zawstydzona/y:

Fifka nie poddawaj się zobaczysz marzec będzie nasz hehe....

Ja dziewczynki chyba na ten miesiąc juz podziałalm....mam nadzieję że udało sie wstzrelic...całe dwa szalone strzały mam nadzieje że o czasie...niby owulka była w piątek a seksik w czwartek i sobotę więc obstawa żołnierzyków powinna byc...chyba ze się owu jakos dziwnie przesunie to może jutro bedziemy jeszcze mieli ochotke na siebie i poprawimy....

a my dzisiaj 1,5roku po slubie mamy i bylismy w teatrze i naryneczku na kawce i ciastku...było milusio...

trzymam kciukasy za nas dziewczyny w marcu...juz odliczam do testowania 11 marca...

no ja tez mam taka cicha nadzieje ze marzec bedzie nasz chciala bym zeby nam wszystkim sie udalo w koncu i kazda z nas byla szczesliwa:-) w koncu wszystkie juz marzymy o fasolce... ja sie zastanawiam czy marca sobie nie odpuscic problemy z tym glupim mieszkaniem mam nadzieje ze do srody odzyskamy pieniadze bo sciemniaja z nia na maksa az mnie normalnie nosi w dodatku sie przeziebilam okropny katar mnie dusi i kaszelek troszke zatrowa mi zycie dzis znow przeprowadzka na glupi wynajem tez nie wiadomo na jak dlugo i przez glupich ludzi same problemy ale policja podziala... ten rok normalnie wkurza mnie pomalu same problemy ostatnio z moim M stwierdzilismy ze juz rzygamy szwecja. dosc juz mojego narzekania...
u mnie owulka powinna byc 8-9 jak nic sie nie przesunie ale czy bedziemy probowac sie wstrzelic to nie wiem... moze warto poczekac az sie cala sytuacja unormuje nie chce potem sie zamartwiac ze ciagle bede szukala mieszkania itp....

reklama
Do góry