reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej dziewczyny. stosuje wiesiolka od 2 tygodni i musze go pochwalic bo jest rewelacyjny........ jest tyle sluzu ze az maz byl mile zaskoczony ;)

reklama
sa to kapsułki. mozna go kupic w kazdej aptece. jest to srodek ziolowy. ja go lykam 3 razy dzienie po 2 tabletki. kosztuje ok 16zl za 150szt. przynajmniej ten co ja mam

chyba lutealna ;p

Aelreda, a bierzesz coś na ten pęcherz? kup urinal, pomaga, ja też miałam teraz zapalenie pęcherza, ale brałam furaginę, tyle że na ulotce jest napisane, że w I trymestrze nie można brać.

Trzymam kciuki za testujące!

Julieet do dziś rana brałam urosept i urinatin. Byłam na pogotowiu i powiedziała, że jestem w ciąży, bo w tygodniu się dowiedziałam. Lekarka przepisała mi furagin, jedną tabletkę 3 razy dziennie. Jak wróciłam, od razu wzięłam z witaminą C i jest zdecydowanie lepiej. Ale tam mi poobciskała po jajnikach, że jeszcze 10 minut po wyjściu ze szpitala czułam.

no niestety, takie to są ciążowe przypadłości, koleżanka mi powiedziała, że dobrze jest przez całą ciążę brać właśnie jakieś tabletki na bazie żurawiny, profilaktycznie, bo wcześniej czy później coś się zawsze przyplącze

reklama
Do góry