reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael, ale żesz się rozpisałaś :-D To faktycznie ten twój facet ma problemy. Rozumiem,ze w końcu nie "urodził" tego kamyczka a to znaczy ze pewnie za jakiś czas powtórka (nie życzę tego oczywiście)

Andzia, wstawiaj testa, chętnie pobierzemy sobie troszkę fluidków ;-)

A ja dzisiaj całkiem wyspana, ale jak sobie pomyślę że jutro do pracy idę to mnie osłabia... jednak człowiek się troszkę rozleniwił przez ten czas. A luteina, wywołuję dość dziwę objawy w moim organizmie. Wczoraj tak mnie brzuch rozbolał jakbym miała zaraz @ dostać... moje libido spadło niemal do zera, mam wahania nastrojów... głupi lek...

reklama
Ael dzień dobry :* Twoje dziecko to już nie kulka mięsna a ucho ;-)
O faktycznie! Widzisz a ze mnie się śmiałaś, że tamto wyglądało jak kulka mięsna, a sama mi mówi, że teraz to ucho :-p

Nie mam siły już dziś kompletnie, niby się wybudziłam ale jestem zmęczona, pęcherza to ja chyba zaraz uduszę, nawet zrobiło mi się nie dobrze jak łyknęłam poranne tabletki i popiłam wodą, położyłam się chwilę potem ale leżeć nie mogłam bo żołądek szwankował.... Jeszcze się skończy na tym, że ja wyląduje dziś na ostrym z powodu tego pęcherza.

Witam dziewczyny:)
ale się uśmiałam :-) ucho :-) dobre :)
Ja teraz czekam na wieści czy dotka dostała dzisiaj @, mam nadzieję, że nie oczywiście:)

reklama
Dotka chyba ten cykl miała bez owulacyjny (z tego co pamiętam) więc raczej nikłe szanse na fasolkę... Ale swoją drogą jestem BARDZO ciekawa czy Marzec będzie tak samo owocny jak Luty :-D

Do góry