reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Rasta jeśli masz 30 dniowe cykle to testy powinnaś robić mniej więcej od 13dc. Najlepiej robić je po południu i pamiętaj ze nie należy pić 2godz przed zrobieniem testu. Nie wolno go robić rano ponieważ mocz jest skoncentrowany i może pokazać błędny wynik pozytywny.

Ewika
to czekamy na testowanie! No i trzymamy mocno kciuki!

A mi minął śluz płodny... rano jeszcze był a dziś już nie ma... :szok: jakoś szybko strasznie ta owu mineła...

Ostatnia edycja:
reklama
Bu... coś się stało :-( koniec owulki? Praktycznie zero śluzu płodnego i szyjka mi się zamknęła... strasznie szybko... jeszcze przed wczoraj był pęcherzyk...

Fifka, bo może do pęcherzyka już jakiś żołnierzyk trafił?

Ewika, to prawda, cosik mało dziewczyn ostatnio się na forum udziela :-p

Bez kitu, ale na tym drugim suwaczku to wygląda jak buzia zjadała kulkę mięsną... Tak mi się teraz skojarzyło XD XD XD

Ostatnia edycja:
hehehe:) Ael ale Ty masz wyobraźnię :D
Ewika!!! MY CHCEMY TESTA!!! :-)
Ja ciągle wchodzę i sprawdzam czy jakieś nowe testowanko było... i liczę na Ewikę.... a tu nic...

Oj... Dotka mnie tak nastraszyła z tym nie pękaniem pęcherzyków... i teraz tylko o tym myślę... :no: Bo ten mój pęcherzyk jakoś strasznie duży...

Lilly no ale zobacz, ten drugi suwaczek, ten obrazek. Przecież to tak wygląda :-D

Fifcia, oj matulko, no może Twoje pęcherzyki zrobiły sobie ekspresa i już się dzieli jedna fajna komóreczka :-)

Oby... no zobaczymy! Teraz i tak dłużej sobie na @ poczekam. w sumie przytulanka były niemal w idealnych terminach (o ile pęcherzyk pękł) to i może dlatego tak szybko się skończyła :-D A teraz ide luuulu!! Żeby nie rozmyślać o głupotach!

reklama
Do góry