reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

To fakt... ślub pochłania naaaprawdę dużo pieniędzy, ale w moim przypadku prawie wszystko się zwróciło! Więc to nie jest tak,ze wydajesz i nic nie masz ;-)

Donia dokładnie tak samo było u mnie :-D Ja byłam w szoku kiedy widziałam jak o mnie dbał, wszystko szykował itp. Bałam się tylko, ze po ślubie mój się zmieni... jak to często bywa... jest papierek więc jest spokojniejszy i przestaje dbać o swoja kobietę. Znam kilka takich przypadków. Ale jak na razie bardzo się cieszę ze ten ślub wzięliśmy. Nic się nie zmieniło, a nawet jeśli to tylko na lepsze!

reklama
hej dziewczyny. co do waszych pogaduszek o sluvie to ja jestem prawie 1.5 roku po slubie i jestem bardzo bardzo zadowolona ;)

dziewczyny planuje w tym cyklu wypróbowac testy owulacyjne. poradzcie od ktorego dnia cyklu i w jakich porach dniach najlepiej robic testy. mam cykle 30dniowe. z gory dzieki ;)

ja także popieram stan małżeński ;)
co do testów owulacyjnych to nigdy ich nie używałam, no może raz, ale mam do nich mniejsze zaufanie niż do mierzenia temperatury

Ael a czy Ty masz juz zrobione test na toxo, cyto itp? czy dopiero gin zleci Ci przy pierwszej ciążowej wizycie?

Ostatnia edycja:
Donia plana mam takiego, odczekać w spokoju ten tydzień by minęły mi te dni z terminem spodziewanej @, na szczęście spokój, czuje tylko takie rozpychanie i ciągnięcie lekkie w dole brzucha. Dzwoniłam wczoraj do gienki i potwierdziła wtedy, że wczorajszy poranny ból to mógł po prostu być na @ gdyby wystąpiła, kazała łykać nospe i przyjść dopiero w przyszłym tygodniu. Idę we wtorek. W poniedziałek mam jeszcze wizytę u endo. Także we wtorek gienia powie mi jakie badania mam zrobić :-)
Jestem trochę wystrachana przez ten termin @, że ile razy jestem w wc, tyle razy sprawdzam jak wygląda śluz.

ewika czy Ty także masz dobre wieści w lutym? kiedy testujesz?
ja przy pierwszej ciązy notorycznie miałam uczucie, że dostałam @, nawet czasem chodziłam z wkładką bo tak byłam pewna przyjścia @

no ja też na mam ciągłe obawy że własnie dostałam @ ale zawsze wychodzę z łazienki i szczerze sie jak głupek że jednak ta wstrętna @ nie przyszła.. i tak w skrócie przeleciał mi cały dzień

reklama
jeszcze nie czas na gratulacje, spokojnie nic nie potwierdzone..
a tak wogule to cały czas chce mi sie siku!! brr...

Do góry