reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam dziewczynki;-)
ja bety wgl nie robilam, tescior i wizyta u gina, pozniej kolejna, bijace serduszko i teraz 17 ide 3 raz:)
Zadnych dolegliwosci tylko zeby mi sie sypia, juz 2 usuniete, z drugim problem, ale lecze suchy zebodol..
Monia, wiem ze teraz moje gadania nic nie dadza, ale ciagle mowisz ze odpuscilas a za kazdym razem widze ze ciagle psychika u Ciebie najbardziej Cie blokuje... nie chce dla Ciebie zle, bo sama to przechodzilam, ale tyle o tym nie pisalam... odpusc, zapomnij, nic na sile, widzisz ze sama jestem przykladem ze olac wszystko a sie uda... trzymam kciukasy &&&&& i ~~~~~~~~ zeby @ nie przylazla;-)
Kwiatuszku a Ty jak sie czujesz???? &&&&&&&
Karola a Ty leczysz chorobsko???
aa i dla reszty ~~~~~~~~~~~~~~~prosze, dla kazdej z osobna;-)

Pyscku tule Cie musisz byc silna.

Ale powiem Wam jednonie zrozumieja bolu naszego te ktorym ciaza latwo przyszla. Taka prawda i w tej kwestii ja zdania nie zmienie. Wiedza ile lez kosztuje walka te ktore tez walczyly,z przyczynami albo nie wiedzac jaka ona jest.

W kazdym razie jesli nie czujesz sie na silach odpusc na chwilke,odpocznij wez gleboki oddech i jesli nabierzesz sil walcz! :)

pyscku jak bys nie byla w ciazy to bym cie w dupe nirmalnie kopnela za to podejscie
a te sikacze to olej nie wiem po co Ty wogole je kupujesz
i co to za wola walki kazda iui to jak jeden cykl wiec nie smuc sie i glowa do gory a moze faktycznie odpuscisz i sama sie zdziwisz

Karola a Ty leczysz chorobsko???

dziś dzwoniłam do Gina dokładnie wypytać o to co wyszło mi z tego badania czystości pochwy bo jak wtedy do mnie dzwonił to połowy nie słyszałam bo akurat byłam w pracy, a w pokoju nauczycielskim jest często głośniej niż na pasie startowym pod przelatującym jumbo jetem :eek:

no więc wyniki ogólnie mam dobre, trochę za dużo leukocytów, dla przecietnej Kowalskiej ten wynik był by ok ale dla kogoś kto chce podejść do HSG wynik musi być idealny i stąd te leki by do czasu kolejengo podejścia do HSG wszystko było idealnie.

ale najlepszą wiadomością było to, że nie musimy odpuszczać starań, niby czytałam w necie, że w czasie stosowania globulek nie wolno współżyć, że najpierw należy wyleczyć infekcję bo w razie ewentualnego zapłodnienia infekcja może być groźna dla płodu itd no i po tym wszystkim miałam doła, że owulacja się zmarnuje :-( ale Gin mnie podniósł na duchu, powiedział, że żadnej infekcji nie mam i kazał się normalnie starać :tak:

biedny mąż a już się cieszył, że będzie miał spokój i nie będę go molestować, hehe :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Karola to codziennie Go mecz az padnie:-D ja akurat mam, bo fajne programy tam leca : porodowka, historia adopcji, wielkie historie malych pacjentow.. Zawsze ogladam, a noz cos sie przyda :)
jutro mam odbior wynikow moczu, mam nadzieje ze wszystko juz ok, a w czwartek o 17 wizyta i juz nie moge sie doczekac ;-)

Do góry