reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Karola najważniejsze aby zlikwidować infekcję, a potem HSG i ciąża :laugh2: tak więc nie załamuj mi się tylko zbieraj siły bo już w następnym cyklu będziesz wysyłać nam fluidki ;-)

a ze mą ostatnio dziwne rzeczy się dzieją :-p ehhh ... ostatnio skarżyłam się na ból sutków :( oraz ból na przemian jajników, teraz dziś skarżę się na ból całych cyców i mam takie wrażenie jakby nabrzmiały i jakby nałożyć kamieni do nich bo są ciężkie, tak jakby w dół jakaś siła ich ciągnęła :wściekła/y: mąż nie może dotknąć ich bo bolą ... :baffled: do tego podbrzusze boli :-( ehhh ... no masakra jutro ostatni dzień leków i czekam na @ która chyba się zbliża ...

reklama
Pyscek gadasz głupoty, że @ się zbliża i tyle.. :-p kiedy robisz test, gadaj mi tu!! &&&&&&&&&&&&& :*

Witam dziewczęta :) chwalcie się kiedy testujecie :)

haha Dziewczyny teścik dopiero będzie (o ile będzie:-p) - 22.10 ponieważ przewiduję @ na dzień 20.10 i o ile @ nie przyjdzie o czasie i się spóźni to może zrobię tego 22 ale nie obiecuję, więc nie naciskajcie :p

Pysclu mnie cały czas piersi tak właśnie bolały a dziś niestety przestały
a mnie do dziś bolą :( chociaż dziś troszeczkę już mniej :-(

Cześć Dziewczyny. Mam do odstąpienia dwa opakowania luteiny podjęzykowej ważnej do kwietnia 2014r. (jedno całe, jedno 18 tabletek) oraz pół opakowania clo (5 tabletek) ważne do maja 2017r. Jeżeli któraś z Was jest zainteresowana, to piszcie na priva. Pozdrawiam.

reklama
hahaha ja bety nie mam zamiaru robić, jestem do niej negatywnie nastawiona... kiedyś gin kazał mi zrobić bo myślał że jestem w czesnej ciąży - oczywiście wynik 0,10 a okazało się że mam torbiel :confused2: od tamtego dnia powiedziałam że nie będę robić bety ... jestem do niej nastawiona negatywnie nawet jakby wynik był (choć w to wątpię) pozytywny ...

Do góry