reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

powodzenia pyscek i patuśka! Trzymam za Was mocno kciuki!!!

u mnie wczoraj wieczorem pojawiło się plamienie a w nocy przyszła @.

no cóż, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Fasolki nie ma ale jest na nią nadzieja bo cykle wracają do normy, nie muszę już brać Luteiny na wywołanie @, poprzedni cykl 27 dni ale z plamieniem, ten 34 dni i UWAGA pierwszy cykl od pół roku w którym NIE BYŁO plamienia ok 20dc, juuuupi!!!! No i śmiem przypuszczać, że po raz pierwszy miałam owulację, był skok, były ładny śluz, były testy pozytywne no i @ przyszła ok 14 dni po tym.

ogólnie jestem pozytywnie nastawiona, tylko waham się co zrobić z tym cyklem bo nie chciałabym, żeby dziecko urodziło się pod koniec grudnia, zdecydowanie wolałabym już styczeń...

reklama
U mnie tez lipa od wczoraj @. nowy cykl nowe staranka... jeszcze przed sama @ chyba grzybol mi sie przypaletal. Ale po czym po luteinie?hmmm... czekam do konca okresu i biegiem w piatek do lekarza niehc mnie tam oglada:-)

patuśka e no niedobra wredna @ :wściekła/y: miałyśmy razem testować i co zostałam sama :-( buuu ... to już jutro a ja się boje, dziś jak mierzyłam temp taka sama jak wczoraj i przed wczoraj .. kurde termometr mi sie zaciął czy co :-p
Współczuję, tulę i trzymam kciuki za nowy cykl :*

Dziewczyny mam takie pytanko do Was brała z Was któraś lek o nazwie artizia bo moja przyszła bratowa go dostała i nie wie co to za lek, ona ma torbiel i dostała antykoncepcyjne, ale czy anty pomogą w zwalczeniu torbiela ??

Pyscku ja niestety nie wiem co to za lek, więc nie pomogę... Tempka rzeczywiście wysoko ;-).... ale u mnie tempka się nie sprawdziła... bo mi opadała ... a jak się później okazało byłam już w ciąży... :tak: Ale trzymam kciuki, aby u Ciebie było inaczej i tempka oznaczała ciąże... :-) Jutro testujesz????
Tu masz link do mojego wykresu: Obserwacja cyklu - enpr.pl

Sun no rzeczywiście Ci spadła, tak jutro testuje - zalecenie lekarza, ale jak wyjdzie I krecha powtórzę test za tydz bo do 13.03 biorę leki :) a jak znów I wyjdzie to jade po @ do gin i zobaczymy co powie ..

reklama
Ciekawe czy jeszcze ktoś mnie pamieta:) my z męzem zaczynamy sie staraac jakos kwiecien-maj... chciałabym i on tez juz teraz ale w kwietniu ide do szpitala na pobranie płynu rdzeniowo mózgowego...:/ mam nadzieje ze wyniki beda ok:(

Do góry