reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pączki, faworki :) istny raj :)))
Ciekawe tylko, czy będę miała na nie teraz apetyt :)
Ostatnio przeżyłam szok... moje ukochane lody, które mogłam zawsze jeść przed obiadem, zamiast obiadu i po... teraz przestały być dla mnie atrakcyjne... dzidzia miesza... ;P

Cześć dziewczynki,

Widzę, że nie tylko mnie trudno jest wyłączyć myślenie o dzidzi, owulacji, dniach płodnych, testach itp...:)

Ja jutro spodziewam się NIESTETY okresu i pewnie tak też się stanie. Oczywiście jestem mega niecierpliwcem i sobie dzisiaj teścik strzeliłam. No i drugie "oczywiście" jedna głupia krecha:(

U mnie weekend minął pod znakiem "nicnierobienia". Ostatnio mam tak dużo pracy zawodowej, że w piątek wieczorem padam i tak leżę do niedzieli;)

Kto nie kocha pączków?... :-)

Postanowiłam, że w tym roku poprzestanę na 2 pączkach bo odkąd rzuciłam palenia to 7 kg wskoczyło po niecałych dwóch miesiącach i zejść nie chce. Nie chce mi się odchudzać bo cały czas mam nadzieję na ciążę, po której dopiero mam zamiar wziąć się za siebie. I tak sobie tyję a dzidziusia nie ma:szok:...

Cześć Dziewczyny:) czytam Was na bieżąco choć mniej sie tutaj udzielam bo mimo tego ze staram sie po raz pierwszy to u mnie niestety bardziej IUI i ten temat...

Magda: piękny dom!!:) czytam na bieżąco twojego bloga:)

wrzucam tez linka gdyby któraś z Was chciała zagłosować na projekt sukienki mojej siostry :) to byłoby mi bardzo miło:)
http://fashionschool-photographyschool.com/sapu/konkurs/id/999

hej :)

Mmm.. widzę, że na forum mowa o tłustym czwartku :-) a ja wtedy w pracy na 2 zmianę :-( buu ... nawet nie będę mogła do babci na pączusie pieczone przez nią iść :-(a wychodzę po 20 więc - cały tłusty czwartek przy kasie i będę patrzeć jak ludziska kupować będą pączki a mi ślina będzie ciekła ... :wściekła/y: ehh ... no ale odbiję sobie w piątek :-p będę miała tłusty piątek :-D

Dagna dziękuję serdecznie :) I zapraszam do dalszego czytania :) Ja zaczynam robić badania i coś mi mówi gdzieś daleko w głowie, że też IUI będzie trzeba zrobić... Pisz więcej - coś nam wątek jakoś umiera :p

Pyscek ale mi smaka na domowe pączki zrobiłaś :p Może babcie zrobi wcześniej te pączuchy, to zdążysz się najeść ? :p

Czalok
ja mam dostać okres w sobotę - poniedziałek i "oczywiście" zrobiłam testa dzisiaj (nie wiem po co tak wcześnie) i "oczywiście" jedna kreacha. I tak cykl spisany na straty, więc nie wiem czemu to zrobiłam :/

Magda: trzymam &&& za udane badania:) zeby wyniki były dobre:) ja właśnie szykuje w czwartek na badanie HSG:/ któraś z Was juz o miała?:)

Dagna ja nie miałam,ale słyszałam różne opinie. Podobno dużo zależy od lekarza i tego jak delikatny jest i tego czy jesteś rozluźniona. Z tego co wiem,to super przyjemne nie jest, nie ma co ściemniać, ale da się przeżyć. Mam nadzieję, że wyjdzie dobrze i drożność będzie :) Co Ci generalnie wychodzi z poprzednich badań?Jaki jest problem?

reklama
Do góry