reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej piękne, Vin jasne, że możesz zostać, zdawaj nam relacje na bieżąco co u Ciebie ;)

u mnie bez większych ekscesów, robiłam dziś rano test no i tak jak myślałam- negatyw, dziwi mnie tylko fakt, że cały czas mam temperaturę 37 i wyżej :confused:

reklama
karola
Trzymam kciuki, żebyś zafasolkowała teraz :)
Byłoby wtedy miedzy nami tylko 6 dni różnicy :)

A ja idę jeść, bo odkąd mój M wie, że chyba nosze fasolkę to mnie pilnuje bym jadała regularnie, a ja staram się go słuchać (pierwszy raz w życiu ;P ) ;)

Ostatnia edycja:
hej kochane

No więc wczoraj miałam bóle takie jak kilka godzin przed okresem, te które zwiastują, że muszę iść do łazienki i zabezpieczyć bieliznę przed niechybnym zniszczeniem i tak sobie myślałam, że już po śliwkach...
Na szczęście jak na razie nic z sobą nie przyniosły, oby tak dalej ;)

No ale w panice, oczywiście zrobiłam dziś rano kolejny test... no i zdecydowania druga kreska mocniejsza od kontrolnej :)

Kochana takie bóle jak na @ mogą się jeszcze utrzymywać... ale póki nie ma plamienia to nie ma się czym martwić... tylko jak będziesz u lekarza to koniecznie powiedz mu, że masz bóle - da Ci leki na podtrzymanie ciąży - ja właśnie tak miałam... Trzymam kciuki, abyś usłyszała serduszko :-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki:

Vin
zostań zostań - i mów co i jak ;)

Karola - głowa w górę, jeszcze @ nie przyszła :)

Magda_88
- ja mam zawsze długie cykle - ogólnie to jedynei 6 cykli w roku! więc wiem co to czekanie ;)

Kasiaczek ja przed poronieniem miałam zawsze 28 dni, a od sierpnia od 28 do 33 :/ Wiesz sama jak każdy dzień się ciągnie, gdy wiesz już,że bobasa nie będzie i chcesz zacząć się starać lub gdy czekasz z robieniem teściora. Jak długie masz cykle?

Cześć dziewczyny:) zakupilam dzisiaj herbatke z jemioły i do tego tabletki ziołowe ktore wspomagają problemy hormonalne i menstruacyjne u kobiet wiec od jutra będę Piła herbatke a dzisiaj 1 tabletkę wezmę do kolacji zobaczymy jak to będzie...

Magda_88 - moje cykle to 45, 70, 85, 54 różnie.. więc mi się jak cholera ciągnie! pcos mam stwierdzone! ale ide jutro priv do lekarza z kliniki niepłodniości - i zobaczy,y jaką on diagnoze postawi!

reklama
Do góry