reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
hej laseczki wszystkiego naj w nowym roku
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Wszystkiego najlepszego, Vin spokojnej, nudnej ciąży oraz szybkiego, bezbolesnego porodu,
a całej reszcie życzę II tłustych kreseczek (i to szybko!)
a całej reszcie życzę II tłustych kreseczek (i to szybko!)
-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
WItajcie staraczki
Oczywiście wszytskiego naj naj! :-)
Zafasolkowanym - spokoju i szybkiego bezbolesnego porodu!
A staraczką, szybkiego zafasolkowania :-)
Ja pokłądam duże nadzieje w tym cyklu! pojutrze ide priv do jakiegoś bdb lekarza z kliniki niepłodności - zobaczymy co to będzie :-)
Oczywiście wszytskiego naj naj! :-)
Zafasolkowanym - spokoju i szybkiego bezbolesnego porodu!
A staraczką, szybkiego zafasolkowania :-)
Ja pokłądam duże nadzieje w tym cyklu! pojutrze ide priv do jakiegoś bdb lekarza z kliniki niepłodności - zobaczymy co to będzie :-)
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
powodzenia kasiaczek
u mnie dziś 36 dc, @ nadal brak, poprzedni test robiony w 30 dc wyszedł negatywny, luknijcie na mój wykres i powiedzcie mi, czy jest sens powtarzać test?
u mnie dziś 36 dc, @ nadal brak, poprzedni test robiony w 30 dc wyszedł negatywny, luknijcie na mój wykres i powiedzcie mi, czy jest sens powtarzać test?
Pyscek
:)
Witaski w Nowym Roku
Oby Wam się udało Kochane zobaczyć II krechy w tym 2013 roku
Oby Wam się udało Kochane zobaczyć II krechy w tym 2013 roku
Pyscek
:)
hej a co tu taka cisza nawet pogadać nie ma z kim ...
vinverde
Fanka BB :)
hej kochane
Dopóki lekarz mi nie potwierdzi tego i tamtego, to pozwolicie, że zostanę jeszcze tu trochę z Wami ?
No więc wczoraj miałam bóle takie jak kilka godzin przed okresem, te które zwiastują, że muszę iść do łazienki i zabezpieczyć bieliznę przed niechybnym zniszczeniem i tak sobie myślałam, że już po śliwkach...
Na szczęście jak na razie nic z sobą nie przyniosły, oby tak dalej
No ale w panice, oczywiście zrobiłam dziś rano kolejny test... no i zdecydowania druga kreska mocniejsza od kontrolnej
Wróciłam do łózka z testem i pokazuje mojemu 'widzisz, jaka mocna???',
a on się śmieje i mówi... "no, ja to mam wrażenie, że nawet 3 kreski widzę" (oczywiście żartował)
to ja na to: ' to co, bliźniaki będą?'
Gdybyście zobaczyły jego minę wtedy, skala przerażenia w oczach... bezcenne )))
Dopóki lekarz mi nie potwierdzi tego i tamtego, to pozwolicie, że zostanę jeszcze tu trochę z Wami ?
No więc wczoraj miałam bóle takie jak kilka godzin przed okresem, te które zwiastują, że muszę iść do łazienki i zabezpieczyć bieliznę przed niechybnym zniszczeniem i tak sobie myślałam, że już po śliwkach...
Na szczęście jak na razie nic z sobą nie przyniosły, oby tak dalej
No ale w panice, oczywiście zrobiłam dziś rano kolejny test... no i zdecydowania druga kreska mocniejsza od kontrolnej
Wróciłam do łózka z testem i pokazuje mojemu 'widzisz, jaka mocna???',
a on się śmieje i mówi... "no, ja to mam wrażenie, że nawet 3 kreski widzę" (oczywiście żartował)
to ja na to: ' to co, bliźniaki będą?'
Gdybyście zobaczyły jego minę wtedy, skala przerażenia w oczach... bezcenne )))
Ostatnia edycja:
reklama
Izabela2_1
Aktywna w BB
Hej! W Nowym Roku witam sie i ja Żeby ten roku dla wszystkich był poprostu szczęśliwy.
Mnie na świeta rozłożyło antybiotyk poszedł w ruch.
Wczoraj pierwszy raz znalazlam płodny tzn rozciągliwy śluz co prawda niebył przezroczysty tylko lekko mętny ale był jupii...... Oczywiscie wykorzystaliśmy to z mężem sesese..... teraz jeszcze tylko porawimy kilka razy staranka i czekamy na rezultat.
Mnie na świeta rozłożyło antybiotyk poszedł w ruch.
Wczoraj pierwszy raz znalazlam płodny tzn rozciągliwy śluz co prawda niebył przezroczysty tylko lekko mętny ale był jupii...... Oczywiscie wykorzystaliśmy to z mężem sesese..... teraz jeszcze tylko porawimy kilka razy staranka i czekamy na rezultat.
Podziel się: