reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Szczęśliwego Nowego Roku :)

My dopiero wróciliśmy z imprezki u znajomych. Jak zwykle kac mnie ominął, więc czułam się najlepiej z całego towarzystwa :) No i moja owulacja w końcu dobiegła końca, test negatywny :)

reklama
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

Nowy rok, nowe nadzieje :) więc mam nadzieję, że i nowe fasolki u Was :)

Pyscek Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)

WItajcie staraczki :)

Oczywiście wszytskiego naj naj! :-)

Zafasolkowanym - spokoju i szybkiego bezbolesnego porodu!

A staraczką, szybkiego zafasolkowania :-)

Ja pokłądam duże nadzieje w tym cyklu! pojutrze ide priv do jakiegoś bdb lekarza z kliniki niepłodności - zobaczymy co to będzie :-)

hej kochane

Dopóki lekarz mi nie potwierdzi tego i tamtego, to pozwolicie, że zostanę jeszcze tu trochę z Wami ? :)

No więc wczoraj miałam bóle takie jak kilka godzin przed okresem, te które zwiastują, że muszę iść do łazienki i zabezpieczyć bieliznę przed niechybnym zniszczeniem i tak sobie myślałam, że już po śliwkach...
Na szczęście jak na razie nic z sobą nie przyniosły, oby tak dalej ;)

No ale w panice, oczywiście zrobiłam dziś rano kolejny test... no i zdecydowania druga kreska mocniejsza od kontrolnej :)
Wróciłam do łózka z testem i pokazuje mojemu 'widzisz, jaka mocna???',
a on się śmieje i mówi... "no, ja to mam wrażenie, że nawet 3 kreski widzę" (oczywiście żartował)
to ja na to: ' to co, bliźniaki będą?'
Gdybyście zobaczyły jego minę wtedy, skala przerażenia w oczach... :) bezcenne :))))

Ostatnia edycja:
reklama
Hej! W Nowym Roku witam sie i ja Żeby ten roku dla wszystkich był poprostu szczęśliwy.
Mnie na świeta rozłożyło antybiotyk poszedł w ruch.
Wczoraj pierwszy raz znalazlam płodny tzn rozciągliwy śluz co prawda niebył przezroczysty tylko lekko mętny ale był jupii.....:-D. Oczywiscie wykorzystaliśmy to z mężem sesese..... teraz jeszcze tylko porawimy kilka razy staranka i czekamy na rezultat.

Do góry