reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sat mega domek :) No nie jest to dom 200m z 750m działki, ale takie są angielskie realia. My też chcemy domek, ale pewnie będzie nas stać na pół bliźniaka tylko.

Karola gratuluję serdecznie :)

Ostatnia edycja:
reklama
To wlasnie jest pol blizniaka - semi detached. Stara ceglana robota, takze nie mam zastrzezen. Trzecia sypialnia, gabinet i druga lazienka sa na poziomie piwnicy i powiem Wam, ze tak fajnie oswietlone, ze jak mnie maz wkurzac bedzie, to tam bede mieszkac, hahaha.

Magdaleno, uprzejmie informuje, ze przez Ciebie wydam kupe kasy. W sumie nie pamietam, jak ta koncepcja blondu wyszla, mniejsza z tym, ale niech sie dzieje... :D

Dzięki Sat i Magda:)

Przesyłam fuidki, skoro listopad to taki dobry miesiąc to nie ma powodu, żebyście nie dołączyły. Kibicuję wszystkim i trzymam kciuki. Czekamy na wątku lipcowym:)

ps. Magda, moim jedynym objawem (trwającym do dzisiaj) jest ból i powiększenie piersi, tak wiec....:-) aha i test dzień przed spodziewaną & wyszedł + :-)

Karola
gratulacje :)))

Kat
podoba mi się Twoja nowa przyszła siedziba :) jak już kupicie to czekamy na zaproszenie na parapetówkę ;)

Magda
Twój wykres jest zaprawdę obiecujący :) aż miło się patrzy

kwiatuszek

przykro mi, że @ nadszedł. Będę trzymała kciuki za ten cykl ~~~~~~

Powiedźcie mi w takim razie czy na moim ovufriend widzicie przytulanki i inne leki? Bo ja na Waszych raczej widzę, a jak sobie mój odpaliłam bez logowania na moim ovu tego nie widzę.

Vin, widze leki, ale nie widze przytulania. Dalas opcje udostepnij wykres czy jakos tak?

EDIT: wchodzisz w "udostepnij wykres" pod spodem i tam masz w drugiej zakladce na dole notatki + boboseksy.

Dom jeszcze niepewny, tutaj nieruchmosci sa stresujace; teraz tanczymy taniec-negocjowaniec ;)

Edit 2 o 16:35 - dziewczyny, siedze w pracy i mam taka chcice, ze nie recze za siebie O_O :zawstydzona/y: Maz odmawia pozniejszej wspolpracy.

Ostatnia edycja:
Kat
znalazłam ostatnio w necie fajną bieliznę. Przyznam, że jest mega efektowna, tzn uważam, że w niej wyglądam dużo lepiej niż modelki na zdjęciach i zauważyłam, że na moim M zawsze robi mega wrażenie, raz mało laptopa z kolan nie zrzucił tak się szybko do mnie zerwał :) Ogólnie powiedziałabym, że to 100% afrodyzjak ;P jak będziesz chciała to na priv mogę Ci wysłać linka :)

Hehe Vin, mam caly arsenal roznych ciuszkow, haleczko-sukieneczek, pasow i innych. Po prostu moj maz ma duzo nizsze libido ode mnie, a widac zew natury odczuwam... ;)

...ale linka tak czy siak dawaj na pw!

reklama
Do góry