reklama
magenta :)
Fanka BB :)
teraz juz poczekam do @ jak przyjdzie no to wiadome bedzie a jak nie to wtedy pomysle ile juz minelo bo nie wiem czy patrzec na niego???
hmm kontrolna bladziucha na maksa chyba wadliwy ;-) no ale jutro kupie drugi i wtedy sie okaze co i jak dzisiaj bede w miescie to zajrze moze do apteki ale nie wiem czy zdarze hehe bo tu apteki do 17-18 otwarte hehe to nie polska
a w torebce go mialam 3 dni
hmm kontrolna bladziucha na maksa chyba wadliwy ;-) no ale jutro kupie drugi i wtedy sie okaze co i jak dzisiaj bede w miescie to zajrze moze do apteki ale nie wiem czy zdarze hehe bo tu apteki do 17-18 otwarte hehe to nie polska
a w torebce go mialam 3 dni
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
no już ponad 5 min mineło więc można chyba zerknąć...
Paluszek_
Magenta...o jeny chwile mnie nie było a tu takie zmiany, idź lepiej od razu po kolejny bo to dziwne ze pierwsza kreska nie wyszła od razu, czy to normalne? jesuuuu z nerwów mnie brzuch rozbolał....trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kwiatuszekq20
to co w koncu wyszło tylko jedna?ja jak robilam w oststnim cyklu to nie wyszła zadna hehe
kwiatuszekq20
tak długo chcesz czekac
Paluszek_
Magenta to idz teraz do apteki najlepiej po dwa jeden zrób dziś a drugi zostaw na termin @ jak już sie zdecydowałas testowac to testuj! bo teraz to tak nie wiadomo co...
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magenta i jak?
Podziel się: