reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam sie ponownie juz kiedys troche pisalam na tym watku ale sotatnio tylko podczytywalam. Ja zaczelam kolejny cykl staran ale pierwszy z mierzeniem temp. i tu jest moje pytanie wogole niemam pojecia jak wstawic wykrez z enper.pl?

Co to za skrot? Zapewne cos z dodpunoscia? ;)Izabela, jak wejdziesz u gory w enpr masz moje wykresy i tam masz takie dwa linki, miniaturka na forum, kopiuj, wejdz na babyboom, ustaienia, edytuj sygnature i wklej tam.

sat dziekuje za instrukcje w życiu bym do tego niedoszła. Dołączam sie do grupy starajacych. Nowy cykl nowe starania. Ja dałam sobie i mężowi czas na zajście do konica roku dzieki tem zabardzo się nienakręcam tłumacząc sobie że mam czas pozatym mysle ze to by był super prezent na gwiazdke czyli jeszcze dwa cykle szans na beby.

reklama
Do góry