reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Proponuje na bialo, meble z ciemnego drewna albo bezowo-brazowo. Jak chcecie, to na Pinterest jest pierdylion inspiracji.

Ooo to ja nie wiedzialam... ale to wtedy wykrztusny, czy jaki? No wezcie glupka oswieccie, bo takich patentow to nie znaju.

reklama
Sun i ile tego trzeba łykać? Lepkość pomaga,tak? :p
Moj maz bral 1 tab dziennie.... i po 3 m-c zrobil ponownie badanie nasienia i wyniki wyszly super.... Lepkosc batrdzo pomaga zaciazyc.... pierwsze wyniki badania nasienia mojego meza wyszly zle.... lekarz nam powiedziala, ze to wyglada tak jakby nasienie mojego meza mialo konsystencje galaretki i niestety plemniki nie moga sie wydostac no i powedrowac do komorki jajowej..... dlatego ta lepkosc trzeba rozrzedzic .....

Sat trzeba brac mucosolvan lub flegamine i moj maz bral w tabletach 1 dziennie....

Ostatnia edycja:
Hm...a ta galaretkowatosc jakos tak wizualnie byla widoczna...? Przeraszam, ze tak z grubej rury wale i o tak intymne rzeczy pytam, no ale ciekawi mnie to.
niestety tylko badanie nasienia moze to wykazac dlatego ja kazdej parze starajacej sie proponuje aby maz tez sie zbadal.... ale wiem ze niektorzy partnerzy nie chca sie poddac takiemu badaniu.... na szczescie moj maz nie mial z tym problemu.....

po wizycie u specjalisty : okazało się że nie muszę iść do szpitala na usunięcie, dał mi leki mam brać i starać się a za miesiąc kazał mi przyjechać z ciążą :p bardzo fajny lekarz :D pytałam również o męża i powiedział że te witaminki powinny zadziałać i pomóc :D

reklama
Do góry