reklama
tygryseczek
Staraczka
wiec mam 24 lata obecnie przebywam w UK i staramy sie ze swoim juz 3 msc i poki co nic.. ale może choć sie nie nakręcam ze sie udalo...
vinverde
Fanka BB :)
co to oznacza test srumieniowy i plytkowy bo 1 raz słysze o takich porównianiach
strumieniowy to taki, na który (teoretycznie) kieruje się strumień siusiu, można też zrobić do pojemniczka i poprostu patyczek zanużyć w nim (na 10 sek)
a płytkowy to taki, na który nanosisz kropelki na płytkę
nie wiem czemu, ale lekarz pierwsze co mi powiedział o testach, to żebym zaczęła od strumieniowych (może dlaczego, że są nasączone dłużej i większą ilością moczu), nie wiem
Ostatnia edycja:
vinverde
Fanka BB :)
reklama
Pyscek
:)
Witaj powiedz coś o sobiehej dziewczyny jestem tu nowa obecnie udzielam sie na innym watku ale tu tez sie przylacze
Madziu ja wierzę że u Ciebie rozwija się mała fasoleczka bo patrząc na wykres to łomatko ja bym taki chciała .. ślicznie tempka idzie w górę więc za parę dni możesz powtórzyc może za wcześnie robisz i maluszek jeszcze się ukrywa i nie chce się ujawnić cierpliwości a niedługo wpadniesz tutaj z II kreseczkami główka do góryNiestety sikaniec negatywny,ale @ też nie ma.
Vin nie wiem jak u Ciebie bo chyba nie prowadzisz wykresu, ale też czuję że za wcześnie robisz kiedy powinnaś mieć @ ??Magda
dokładnie to samo
obudziłam się 2h przed budzikiem, bo chciało mi się siusiu... @ nie było, wzięłam test i zrobiłam, niestety jedna kreska
poszłam więc dalej spać
jeśli @ się nie pojawi przez najbliższe 2 dni to powtarzam w piątek rano
Cześć Laseczki :* ja już po betce teraz czekanie do jutra ... eh i to do 16 ! weź tu wytrzymaj ...
Podziel się: