Aerleda nie wkurzaj mnie!! Drugi raz zaciazylas, a caly miesiac plakalas ze bezplodna jestes, a tu drugi cykl i drugi zloty strzal, wiec jestes plodna kochana!!
Idz wczesniej na betke! a do gina poki co nie ma po co. Ale fajnie Ci!! To juz termin chyba na pazdziernik czy na jaki miesiac?
jak Twoj zareagowal?
Oj tam wyjątek od reguły bezpłodności
...no przecież się droczyłam
, okropna jestem wiem.
Się na betkę spokojnie wybiorę, ale mi się nie spieszy, jestem pewna, że wszystko będzie ok
. Termin wypada na 30 października, ale znając życie wyjdzie początek listopada, bo taka nasza rodzinna tradycja, że ostatnio wszyscy rodzą się na początku listopada, moja siostrzenica 5.11, a brat 6.11
Mój się ucieszył choć on i tak wcześniej wiedział, że się udało
Teraz biedaczysko śpi, bo musiał wcześnie wstać i z kolegą spotkać się na mieście po pita. A ja obudziłam się kilka minut po 9, bo mi się szczać!!! strasznie chciało. I czekam, i wiercę się w łóżku. W końcu po 20 minutach słyszę jak mój wchodzi. Wyleciałam jak proca z pokoju, w locie chwyciłam test z resztą by też jak najszybciej oddalić się od lubego bo przyszedł zimny jak śledź. Wpadam do kibelka, postępuję z nogi na nogę, a że muszę instrukcję przeczytać bo tego testu wcześniej nie robiłam, to stoję, tupię i czytam na szybko instrukcję. I co piszą? Doprowadź test do temperatury pokojowej....Ja na to ni ch**ja, wsadziłam pod pachę i czytam dalej. Po chwili wyciągnęłam, dobra nie zimny odstawiłam by się wyrównała tempka no i przystępuję do testowania..... Na wynik nawet nie musiałam czekać 3 minut, bo pojawił się od razu
I teraz jestem taka głupia i szczęśliwa
ja na bank jestem bezpolodna a AeIreda sciemniala
tak tylko mowila zebysmy czasem nie spodziewaly sie 2 krech haha
ciesze sie kochana ze tobie sie udalo no i ten miesiac luty zaliczylysmy z nowymi 2 krechami:-)
AeIreda a kiedy ty mialas owulke???
Ty mnie weź i nie denerwuj, zaciążoną denerwujesz???!?!?!?!?
Też mówiłam "o jaka ja bezpłodna" i widzisz, dwie krechy!!
Więc nie pitol, w środę kupuj test, rób ten test i zdaj relacje o dwóch krechach bo inaczej kop w szpilkach w tyłek!!!