reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej dziewczyny! Nie bylo mnie bo remont i przeprowadzka. Jestem zmeczona, padnieta ale przeprowadzona.
Widze goracy okres, prosze sie meldowac z II kreseczkami.
A dzis mialam kontrole trzezwosci przez policje i wyszedl mi alkohol hhahaah matka ciezarna alkoholiczka, ale to od plynu do spryskiwaczy.
Milego tygodnia dziewczyny!

czesc kobietki:-)
no to czekam na dobre wiesci z dwiema krechami:-)
na mnie nie liczcie bo u mnie 2 krech nie bedzie szyjka jest nisko rozpulchniona troszke i twardawa wiec @ gwarantowana:-:)angry: cycuszki bola ale to juz pewnie na @ jajnik podkowa i czasem maciczka wyskoczyly drobne syfki wiec juz wiem ze @ bedzie na bank juz sie nawet nie ludze 23 rano pewnie plamienie i zaraz @ :dry: wiec pewnie juz nici z tego cyklu ale trzymam kciuki za te co testuja i sie staraja:-) ja marzec zostawiam sobie na badania wiec za bedzo nie bede sie starac o dzidzie... nawet na owulke czekac nie bede. zrobie sobie minimum miesiac przerwy i tyle :-p
ale czekam na AeIrede, Jage, Ewike- z 2 krechami i dobrymi wiadomosciami

Magenta, teraz to już nie ma co gdybać do spodziewanej, ale niechcianej @ zostały dwa dni, wiec teraz trzeba się tylko uzbroić w cierpliowc, a może jednak fasolinka bedzie:) Ja kciuki trzymami puszczać nie bedę:)I tak wszystkie staraczki kótrym termin @ sie zbliza podziwiam bo tak jak juz wczesniej kiedys pisałam ja bym pewnie juz z 5 testów zrobiła:)ale to pewnie przez brak doswiadczenia...I nawiązując do testów to własnie mnie ciekawi czemu tak wszystkie zwlekacie czekając minimum do terminu @, skoro sa testy które niby wykrywają ciaze 6 dniowa? czy to taka sciema?

dziekuje ci paluszku ze trzymasz za mnie i inne kciuki. hehe ja nie testuje bo wiecznie sie rozczarowywalam i wiem ze szkoda zawiesc sie na kolejnej 1 kresce przytlacza mnie to ... a ja sobie cierpliwie czekam i sie zastanawiam nad testowankiem czy warto wogole go otwierac czas pokaze tak czy inaczej co ma byc to bedzie:-)

a co do tych testow co wykrywaja 6 dniowa ciaze to nie wiem czy ufac im mozesz byc w ciazy ale moga jej nie wyczuc i tak nawet na nich pisze ze lepiej czekac do dnia @

Ostatnia edycja:
Paluszek one wykrywaja 6 dniowa ciaze, ale po owulce, czyli minimum 20 dc, ale moim zdaniem to za wczesnie, poza tym doswiadczenie pokazuje ze nie ma co robic za wczesnie testu, czekamy na dzien @ i wtedy mozna zatestowac, mi w dzien @ wyszla bladziocha drugiej krechy, ale totalna bladziocha.

no ja tez zawsze wole czekac do dnia @ bo to nie wiadomo co wyjdzie
BigChild- jak sie czujesz po za zmeczeniem po remontach przeprowadzkach?? jakies nowe objawy??

Zero nowych objawow, rozumiecie totalne nico. Jedynie mam kuleczke taka, jak leze na plasko to juz nie mam plaskiego brzucha tylko taka mala kuleczke i wiem ze to napewno to, nie zaden tluszczyk. Martwilam sie zeby mi ten remont i przeprowadzka nie zaszkodzily, bo jednak stresy, wysilek, zmeczenie, mama moja panikowala, ale spoko, wypoczelam wczoraj i bylo ok.
Oprocz sennosci i zmeczenia nic mi nie jest. Nieraz zapominam ze jestem w ciazy :D

reklama
to tylko sie cieszyc ze maluszek taki kochany:-) spokojny mamusi nie chce stresowac:-) wcale ci sie nie dziwie twoim obawa bo pewnie ja i inne tez by sie martwily :tak: najwazniejsze ze juz po wypoczelas sobie i teraz do przodu :-)

Do góry