reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magda to już wiesz co robić :-D

A ja załatwiłam sobie wolne, więc odpocznę sobie, wyleżę się i będę czekać na owu. A tak mnie dzisiaj zaczął boleć lewy jajnik ze szok... aż mnie zgina w pół... i to na pewno nie na owulację bo szykuję się prawy jajnik i test był dzisiaj negatywny... Ja mam już serdecznie dość tych moich rewolucji w cyklach...

oooo:) no to rzucaj tabsy Magda :-)
Julieet, kiedy Ty masz @???

lily to nie takie proste.. bo ja nigdy nie pracowałam zawodowo :) opiekuje się tym maluchem dostaje za to kasę sama się utrzymam, ale gdyby mała istota się pojawiła musiałabym być zdana na łaskę innych.

więc wolę najpierw popracować,żeby mieć odprowadzane składki itp. żeby potem w pełni cieszyć się z rodzicielstwa ;-)

Magda, dobre podejście, jestem podobnego zdania, nie starałabym się o dziecko gdybym nie miała pracy i miałabym być na utrzymaniu męża, ze staraniami wstrzymywałam się dopóki umowy na czas nieokreślony nie dostałam :)

Lilly, sorki, zapomniałam Ci napisać ;p wpisz mnie na 5go marca, @ może przyjść wcześniej, ale niech będzie 5-go

No! :-) i żeby mi to było ostatni raz :-p
a teraz mykam do wanny, bo siedzę od rana w piżamach i szlafroku jak taki trol:-p
Tak właśnie patrzę na tą listę.... iiiii przed nami gorący okres :-)

No to będzie teraz testowania ;-) ja czekam aż Ael potwierdzi tą ciążę :-D dwiema grubaśnymi krechami :-p

aaa u mnie dzisiaj test owu jak najbardziej pozytywnie:) i nawet testowa kreska ciemniejsza od kontrolnej :-)
jade na zakupki z tej radości :-p a z przytulankiem poczekamy do jutra :)

reklama
Do góry