reklama
Święte słowa nicola... nie zawszę życie jest usłane różami i nie zawsze mamy to na co mamy ochotę lub co nagle chcemy... Fakt większość rzeczy można kupić... ale niestety nie zdrowia no i jak w naszym przypadku dziecka...
Wiesz co mi kiedyś mąż powiedział, jak byłam taka strasznie załamana i płakałam strasznie, jak się go zapytałam:
"dlaczego nam jest tak trudno o to dziecko?"
a mój mąż na to:
"bo Bóg wybiera dla nas kogoś wyjątkowego i musimy chwilkę poczekać na swoją kolej"
To były najwspanialsze słowa jakie kiedykolwiek usłyszałam... ;-)
Mi ewika nie zależy na tym czy mam płaski brzuch, czy kiedyś już nie będzie taki jak teraz... wogóle na to nie patrze... dla mojego męża zawsze będę najpiękniejsza... :-)
Wiesz co mi kiedyś mąż powiedział, jak byłam taka strasznie załamana i płakałam strasznie, jak się go zapytałam:
"dlaczego nam jest tak trudno o to dziecko?"
a mój mąż na to:
"bo Bóg wybiera dla nas kogoś wyjątkowego i musimy chwilkę poczekać na swoją kolej"
To były najwspanialsze słowa jakie kiedykolwiek usłyszałam... ;-)
Mi ewika nie zależy na tym czy mam płaski brzuch, czy kiedyś już nie będzie taki jak teraz... wogóle na to nie patrze... dla mojego męża zawsze będę najpiękniejsza... :-)
to byl by chyba cud , to by bylo z byt piekne zeby mogło byc mozliwe , czlowiek ciagnie od 1 do 1 dnia miesiace( chodzi o kase) ma plany zeby na to odlozyc czy na tamto , i sobie mysli jak ja chce miec malenstwo i mu zapewnic dobry byt , ale jak sie pojawia wszystkie plany ida w daleka odległosc a liczy sie tylko ta kruszonka i potrafimy sobie od buzi od mowic zeby ono mialo to jest dopiero magia , mam nadzieje ze kiedy ja odczuje
reklama
miq
Fanka BB :)
co do alkoholu nie ma co świrować, ja byłam już jakoś w 4 tc i mój mąż miał urodzinki, trochę alkoholu poszło i nic maleńkiej nie jest. Gdyby człowiek tak chciał na wszystko uważać to już w momencie rozpoczęcia starań musiałby zrezygnować z jakiegokolwiek alkoholu bo nóż zajdzie się w ciążę-a tak się nie da. Póki matką a dzieckiem nie wytworzy się pępowina to nie stanie się nic strasznego
Podziel się: