reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
mig bede chciała jeny nawet nie wiecie jak bym chciala poczuc to malenstwo pod sercem , miec ta swiadomosc ze rosnie we mnie moja kruszynka , we mnie tak poprostu , juz nie moge trace juz wiare w to ze sie uda , :((
Sun a ty jak sier czujesz ?

Cześć dziewczyny. Mój pecherzyk dzisiaj ponad 20 mm, endometrium 9, czekam na wynik LH... 16dc...chyba jednak nie pęknie:/ehh...
Nicola, zrób jutro rano test, bo wszystkie już się nie mozemy doczekać:)

Nicola czuję się świetnie :-)... nie mam mdłości, ani wymiotów... Tylko jestem piekielnie głodna :szok:, ale staram się ograniczać jedzenie, aby za bardzo nie przytyć... Brzuszek się zaokrąglić i nie zapinam się w spodnie... (na siłę bym zapieła, ale szkoda mi dziabąga i mam je rozpięte, ale mam pasek)...

Nicola nie da się tego opisać słowami ;-)... na początku jest euforia... a z czasem przychodzi obawa, czy będę dobrą mamą, czy sobie poradzimy... czy z dziabągiem jest wszystko ok... Ale nie ukrywam, że obecnie jestem najszczęśliwszą kobietą i żoną na świecie... :tak:

nicola nie trać wiary, jak przyjdzie @ zaczniesz brać leki i będziesz miała potem taką wiercipiętę jak ja:)Sun powinna być tu dla Was najlepszym przykładem, że wszystko jest możliwe:tak:
karola ja nadal trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& za pękniecie
Sun Twój bąbelek jeszcze malutki, nie zciśniesz go tam, nie bój się;-)

reklama
Wiem mig że jeszcze malutki... ale nie chcę go ściskać... bo to moje maleńkie szczęście jest... :tak: zresztą sama wiesz o czym mówię... ;-)

Do góry