reklama
mig bede chciała jeny nawet nie wiecie jak bym chciala poczuc to malenstwo pod sercem , miec ta swiadomosc ze rosnie we mnie moja kruszynka , we mnie tak poprostu , juz nie moge trace juz wiare w to ze sie uda , (
Sun a ty jak sier czujesz ?
Sun a ty jak sier czujesz ?
Karola1305
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny. Mój pecherzyk dzisiaj ponad 20 mm, endometrium 9, czekam na wynik LH... 16dc...chyba jednak nie pęknie:/ehh...
Nicola, zrób jutro rano test, bo wszystkie już się nie mozemy doczekać
Nicola, zrób jutro rano test, bo wszystkie już się nie mozemy doczekać
Nicola czuję się świetnie :-)... nie mam mdłości, ani wymiotów... Tylko jestem piekielnie głodna , ale staram się ograniczać jedzenie, aby za bardzo nie przytyć... Brzuszek się zaokrąglić i nie zapinam się w spodnie... (na siłę bym zapieła, ale szkoda mi dziabąga i mam je rozpięte, ale mam pasek)...
Nicola nie da się tego opisać słowami ;-)... na początku jest euforia... a z czasem przychodzi obawa, czy będę dobrą mamą, czy sobie poradzimy... czy z dziabągiem jest wszystko ok... Ale nie ukrywam, że obecnie jestem najszczęśliwszą kobietą i żoną na świecie...
miq
Fanka BB :)
nicola nie trać wiary, jak przyjdzie @ zaczniesz brać leki i będziesz miała potem taką wiercipiętę jak jaSun powinna być tu dla Was najlepszym przykładem, że wszystko jest możliwe
karola ja nadal trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& za pękniecie
Sun Twój bąbelek jeszcze malutki, nie zciśniesz go tam, nie bój się;-)
karola ja nadal trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& za pękniecie
Sun Twój bąbelek jeszcze malutki, nie zciśniesz go tam, nie bój się;-)
reklama
Podziel się: