reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

karola wlasnie rpowniez trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
Sun wierze ci ale mimo twoich opowiadam nie potrafie sobie tego uczucia szczescia wyobrazic musi byc ogromne
Miq dziekuje Ci bardzo jestes kochana za 2 godzinki zmywam sie do miasta i biegne do apteki , sluchajcie , szwagier zaproponował napic sie dzis drinka ja mu mówie ze nie mam ochopty zle sie czuje a on ze mu dzis napewno nie odmowie bo mu juz odmawiam od kad sie spoznia @ i co ja mam zrobic ? a tak na marginesie alkohol ma jakis wpływ na wynik testu ( nie myslcie sobie ze ja nie chce pic bo test , tylko jakby sie okazało ze wyjdzie pozytywnie to nie potrafilabym sobie tego wybaczyc)

Ostatnia edycja:
reklama
Nicola ja w poniedziałek wieczorem wypiłam piwko z moimi rodzicami bo właśnie u nich byliśmy (a miałam na nie straszną ochotę ;-))...a we wtorek zrobiłam test... Na ulotce jest chyba nawet napisane, że alkohol nie ma wpływu na wynik testu...

nicola mały drink nie bedzie miał wpływu na maleństwo. Na poczatku kropka nie jest zależna od matki. Chyba do około 2 tyg. Przecież nie jedna matka bierze leki i pije alkohol jak jeszcze nie wie, że jest w ciązy i nie ma to większego wpływu. Takie jest moje zdanie. Jesli już kobieta wie lub podejżewa to oczywiście ja bym nie wypiła ale w innym przypadku to drink lub lampka wina jest wspaniałym uspokajaczem emocji.. Takie oto moje zdanie..

heheh oki to wypije tego drinka z nim dla swietego spokoju a jutro z rana zrobie test ale znac wam dam dopiero okolo 16 bo ide rano do pracy na 6
ewika czyli mi to pomoze bo sie wyluzyje odstresuje troszke przestane myslec :)

wczoraj byla u nas kolezanka z pracy przyniesc chorobowe jest w 4 miesiacu ciazy , jeny jaki fajniusi ma ten brzuszek tak sobie go dotknełam to sie czulo to ciepło az plakac mi sie chce

reklama
Sun nawet nie wiesz jakbym chciala . nie wiem moze ja przesadzam moze mam chore juz podejscie do tego , wy patrzycie na to z boku wiec jak to widzicie ale pragnienie tego malensta jest ogromne, czlowiek sie nauczył ze jak cos chce to to kupuje a to jest bezcenne i takie trudne do zdobycia ........

Do góry