reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

kobietki któraś z was pisała o plamieniu jeśli mogę jako była staraczka mnie zdarzyło się nie plamienie a tyle tego było że mi po nogach ciekło popędziłam do gina okazało się że to po owulacji takie coś się zdarzyło. ja miałam ft4 za wysokie bo tsh było w normie. Dostałam duphaston i pomógł. u mnie lekarz stwierdził że problem mam z ciałkiem żółtym i zagnieżdżeniem się ewentualnym. ale aż tak długie cykle powinny zaniepokoić lekarza i znaleźć przyczynę bo to może powodować że trudniej zajść w ciążę. pozdrawiam serdecznie :-)

reklama
Yyyyyy... Ja w sierpniu :-p :-D
31.08. :-D
Ale talent dziewczyno masz. Wyobraziłam sobie jakby brzmiał wierszyk jakby był mojego autorstwa :cool2:

hej dziewczynki. u mnie bez zmian 47 dc i @ nadal nie ma , wczoraj miałam pod wieczór śluz plynny ale byl gesty i lepki nie wiem co o tym sadzic

reklama
Do góry