reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hmm prawdę mówiąc to nie jadłam jeszcze łososia:sorry:
nicola to trzymam kciuki, żeby się nic nie zmieniło;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sun bożeszzzzz GRATULUJĘ udanej wizyty :-)!! ależ ja się cieszę :-) Ty kochana już wystarana więc ja czekam na Ciebie na naszym wątku :cool2:

Aga również gratuluję wizyty :-)

Nicola &&&&&&&&&&& za bete!

Pyscek jak się sprawy mają? Podjęliście już jakieś działania? :*

Ahh rozstępy :sorry: ja się smarowałam od pozytywnego testu różnymi kremami i co?? Rozstęp na rozstępie :confused2: ale ja to mam genetycznie.. trzeba przeżyć ;-)

Natkusia :* nie jeszcze nie podjęliśmy się starania, z rozmowy z mężem narazie oboje mamy dość tego wszystkiego starania się - seksu na dzień bo właśnie płodne itd ... mąż łyka witaminki a w grudniu zrobimy ponownie badanie nasienia i zobaczymy co wyjdzie :) tak oboje postanowiliśmy .. ja 16.10 mam wizytę u drugiego mojego gina specjalnie się zapisałam i pójdę do niego z tymi wynikami zobaczę czy on powie to samo co tamta baba :-p jeżeli tak to chyba nas nie ominie ta głupia klinika ...
a co tam u Was? jak Michaś ??

Pyscek może to i dobrze że sobie odpuszczanie na razie.. odpocznijcie oboje i będziecie mieć siły do walki :* a nóż po drodze się coś trafi ;-) ponoć najważniejsza jest psychika

a nasz Michaś ostatnio jest marudny.. i tylko go przytulać a jak go na chwilę zostawisz albo położysz to taki płacz że leci morze łez a potem jeszcze się użala! Chyba ma jakiś skok rozwojowy :-( ale ogólnie zdrowy, coraz bardziej się rozwija, jest kumaty :-) no i co tu dużo mówić.. mama zakochana w synu :-D

jak narazie rzuciliśmy się w wir i zmieniamy kanapę :)) przemeblowanie w pokoju nam się szykuje :p a do pieszczot kupiliśmy sobie świnkę :)) haha jak dzieci się zachowujemy jak ona krzyczy z raości :D a do staranek wrócimy jak będziemy oboje mieli siły :) narazie jest dobrze tak jak jest ...

jak narazie rzuciliśmy się w wir i zmieniamy kanapę :)) przemeblowanie w pokoju nam się szykuje :p a do pieszczot kupiliśmy sobie świnkę :)) haha jak dzieci się zachowujemy jak ona krzyczy z raości :D a do staranek wrócimy jak będziemy oboje mieli siły :) narazie jest dobrze tak jak jest ...

No i bardzo dobrze :-) cieszę się, że sobie poukładaliście i przede wszystkim masz dobry humor i uśmiech na twarzy :*

reklama
Do góry