reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hmm prawdę mówiąc to nie jadłam jeszcze łososia:sorry:
nicola to trzymam kciuki, żeby się nic nie zmieniło;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sun bożeszzzzz GRATULUJĘ udanej wizyty :-)!! ależ ja się cieszę :-) Ty kochana już wystarana więc ja czekam na Ciebie na naszym wątku :cool2:

Aga również gratuluję wizyty :-)

Nicola &&&&&&&&&&& za bete!

Pyscek jak się sprawy mają? Podjęliście już jakieś działania? :*

Ahh rozstępy :sorry: ja się smarowałam od pozytywnego testu różnymi kremami i co?? Rozstęp na rozstępie :confused2: ale ja to mam genetycznie.. trzeba przeżyć ;-)

Natkusia :* nie jeszcze nie podjęliśmy się starania, z rozmowy z mężem narazie oboje mamy dość tego wszystkiego starania się - seksu na dzień bo właśnie płodne itd ... mąż łyka witaminki a w grudniu zrobimy ponownie badanie nasienia i zobaczymy co wyjdzie :) tak oboje postanowiliśmy .. ja 16.10 mam wizytę u drugiego mojego gina specjalnie się zapisałam i pójdę do niego z tymi wynikami zobaczę czy on powie to samo co tamta baba :-p jeżeli tak to chyba nas nie ominie ta głupia klinika ...
a co tam u Was? jak Michaś ??

Pyscek może to i dobrze że sobie odpuszczanie na razie.. odpocznijcie oboje i będziecie mieć siły do walki :* a nóż po drodze się coś trafi ;-) ponoć najważniejsza jest psychika

a nasz Michaś ostatnio jest marudny.. i tylko go przytulać a jak go na chwilę zostawisz albo położysz to taki płacz że leci morze łez a potem jeszcze się użala! Chyba ma jakiś skok rozwojowy :-( ale ogólnie zdrowy, coraz bardziej się rozwija, jest kumaty :-) no i co tu dużo mówić.. mama zakochana w synu :-D

jak narazie rzuciliśmy się w wir i zmieniamy kanapę :)) przemeblowanie w pokoju nam się szykuje :p a do pieszczot kupiliśmy sobie świnkę :)) haha jak dzieci się zachowujemy jak ona krzyczy z raości :D a do staranek wrócimy jak będziemy oboje mieli siły :) narazie jest dobrze tak jak jest ...

jak narazie rzuciliśmy się w wir i zmieniamy kanapę :)) przemeblowanie w pokoju nam się szykuje :p a do pieszczot kupiliśmy sobie świnkę :)) haha jak dzieci się zachowujemy jak ona krzyczy z raości :D a do staranek wrócimy jak będziemy oboje mieli siły :) narazie jest dobrze tak jak jest ...

No i bardzo dobrze :-) cieszę się, że sobie poukładaliście i przede wszystkim masz dobry humor i uśmiech na twarzy :*

reklama
Do góry