reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscek podziwiam to naprawde duza odwaga miec takie podejscie, bez nacisku i wogole za wasza chec zmotywowania sie na przyszle starania trzymam za was &&&&&&&&&, nie wiem czy bym sie zdobyla na odpuszczenie sobie tego czego pragnę najbardziej jestes silna dziewczynka :))

reklama
Witam w piątkowe popoludnie:-)
zazdroszczę wszystkim co spedzaja go w domku ja niestety w pracy do 20:00. Podziwiam was dziewczyny że dajecie rade z tymi monitoringami lekami i milionem wizyt u lekarzy. Ja jeszcze tego wszystkiego nie zaczelam na razie chce lepiej wczuc sie w swoj cykl bo nigdy wczesniej jakos sie tym nie interesowalam dokladniej mam zamiar zaczac mierzyc temp od nastepnego cyklu bo w tym nielicze zeby cos wyszlo. Zapisalam sie na wizyte do lekarza ale to bardziej z faktu ze chyba wyczuwam ze cos sie tam nadlo dzieje nie tak jakas infekcja czy cos ale to umnie normalne po wakcjach i do tego problemy z pecherzem. Ale jak juz bede na wizycie to moze poczynie kroki ku badania by wspomuc nasze starania. Moja mama miala problemy z zajsciem w ciaze brak cialka żółtego musze sprawdzic czy przypadkiem tego nie odziedziczylam. Dziewczyny a jakie jest wasze zdanie bo opini jest wiele czy tyłozgięcie macicy utrudnia lub uniemozliwja zajscie w ciąże?
POzdrawiam slonecznie

pyscek...brawo za podejscie!!! normalnie u mnie to samo jest!! odpuszczam do momentu transferu, nie licze, nie zastanawiam sie...nie robie nic...i nasze relacje (juz moge oficjalnie powiedziec) z prawie meżem sa duzo lepsze...musimy i chcemy troche czasu poswiecic sobie teraz, odbudowac to co sie zniszczylo przez starania...widze, ze tez macie takie podejscie!!
super!! razem czekamy na lepsze dni!!
cmokam :*:*

nicola....za betke!!! &&&& odganiam od ciebie wstreciuche@!!

miliaa nie dziekuje zeby nie zapeszyc mam nadzieje ze bedzie to czego oczekujemy ale nie chce sie napalac , staram sie o tym nie myslec , choc jest ciezko ale staram sie zajac czyms głowe,
miliaa ja trzymam takze &&&& za Ciebie oby wasze poswiecenie , o oby odbudowanie relacji miedzy toba a mezem okazaly sie bardzo owocne :p

witajcie :)
Na początku miłego weekendu życzę :)
ostatnio mnie brzuch dołem boli .. mam nadzieję, że @ teraz niebawem przyjdzie .. ciekawe czy cykl mi sie sam skróci czy wydłuży :p

I ja również miłego weekendu życzę!
Pyscku ale zwariowana ta Twoja tempka!:)
Nicola &&&& zaciśnięte:)

Ja na temat tyłozgięcia się nie wypowiadam, bo nie wiem:)
U mnie dzisiaj zakecona głowka:p Były u mnie dziewczyny i wyszły po 2 :) Więc powolutku dochodzę do siebie:)

reklama
Do góry