Pyscek podziwiam to naprawde duza odwaga miec takie podejscie, bez nacisku i wogole za wasza chec zmotywowania sie na przyszle starania trzymam za was &&&&&&&&&, nie wiem czy bym sie zdobyla na odpuszczenie sobie tego czego pragnę najbardziej jestes silna dziewczynka )
reklama
Izabela2_1
Aktywna w BB
Witam w piątkowe popoludnie:-)
zazdroszczę wszystkim co spedzaja go w domku ja niestety w pracy do 20:00. Podziwiam was dziewczyny że dajecie rade z tymi monitoringami lekami i milionem wizyt u lekarzy. Ja jeszcze tego wszystkiego nie zaczelam na razie chce lepiej wczuc sie w swoj cykl bo nigdy wczesniej jakos sie tym nie interesowalam dokladniej mam zamiar zaczac mierzyc temp od nastepnego cyklu bo w tym nielicze zeby cos wyszlo. Zapisalam sie na wizyte do lekarza ale to bardziej z faktu ze chyba wyczuwam ze cos sie tam nadlo dzieje nie tak jakas infekcja czy cos ale to umnie normalne po wakcjach i do tego problemy z pecherzem. Ale jak juz bede na wizycie to moze poczynie kroki ku badania by wspomuc nasze starania. Moja mama miala problemy z zajsciem w ciaze brak cialka żółtego musze sprawdzic czy przypadkiem tego nie odziedziczylam. Dziewczyny a jakie jest wasze zdanie bo opini jest wiele czy tyłozgięcie macicy utrudnia lub uniemozliwja zajscie w ciąże?
POzdrawiam slonecznie
zazdroszczę wszystkim co spedzaja go w domku ja niestety w pracy do 20:00. Podziwiam was dziewczyny że dajecie rade z tymi monitoringami lekami i milionem wizyt u lekarzy. Ja jeszcze tego wszystkiego nie zaczelam na razie chce lepiej wczuc sie w swoj cykl bo nigdy wczesniej jakos sie tym nie interesowalam dokladniej mam zamiar zaczac mierzyc temp od nastepnego cyklu bo w tym nielicze zeby cos wyszlo. Zapisalam sie na wizyte do lekarza ale to bardziej z faktu ze chyba wyczuwam ze cos sie tam nadlo dzieje nie tak jakas infekcja czy cos ale to umnie normalne po wakcjach i do tego problemy z pecherzem. Ale jak juz bede na wizycie to moze poczynie kroki ku badania by wspomuc nasze starania. Moja mama miala problemy z zajsciem w ciaze brak cialka żółtego musze sprawdzic czy przypadkiem tego nie odziedziczylam. Dziewczyny a jakie jest wasze zdanie bo opini jest wiele czy tyłozgięcie macicy utrudnia lub uniemozliwja zajscie w ciąże?
POzdrawiam slonecznie
pyscek...brawo za podejscie!!! normalnie u mnie to samo jest!! odpuszczam do momentu transferu, nie licze, nie zastanawiam sie...nie robie nic...i nasze relacje (juz moge oficjalnie powiedziec) z prawie meżem sa duzo lepsze...musimy i chcemy troche czasu poswiecic sobie teraz, odbudowac to co sie zniszczylo przez starania...widze, ze tez macie takie podejscie!!
super!! razem czekamy na lepsze dni!!
cmokam :*:*
nicola....za betke!!! &&&& odganiam od ciebie wstreciuche@!!
super!! razem czekamy na lepsze dni!!
cmokam :*:*
nicola....za betke!!! &&&& odganiam od ciebie wstreciuche@!!
miliaa nie dziekuje zeby nie zapeszyc mam nadzieje ze bedzie to czego oczekujemy ale nie chce sie napalac , staram sie o tym nie myslec , choc jest ciezko ale staram sie zajac czyms głowe,
miliaa ja trzymam takze &&&& za Ciebie oby wasze poswiecenie , o oby odbudowanie relacji miedzy toba a mezem okazaly sie bardzo owocne
miliaa ja trzymam takze &&&& za Ciebie oby wasze poswiecenie , o oby odbudowanie relacji miedzy toba a mezem okazaly sie bardzo owocne
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Pyscku,milia bo my musimy byc silne no nie
Pyscek
:)
witajcie
Na początku miłego weekendu życzę
ostatnio mnie brzuch dołem boli .. mam nadzieję, że @ teraz niebawem przyjdzie .. ciekawe czy cykl mi sie sam skróci czy wydłuży
Na początku miłego weekendu życzę
ostatnio mnie brzuch dołem boli .. mam nadzieję, że @ teraz niebawem przyjdzie .. ciekawe czy cykl mi sie sam skróci czy wydłuży
martuska507
Fanka BB :)
I ja również miłego weekendu życzę!
Pyscku ale zwariowana ta Twoja tempka!
Nicola &&&& zaciśnięte
Ja na temat tyłozgięcia się nie wypowiadam, bo nie wiem
U mnie dzisiaj zakecona głowka Były u mnie dziewczyny i wyszły po 2 Więc powolutku dochodzę do siebie
Pyscku ale zwariowana ta Twoja tempka!
Nicola &&&& zaciśnięte
Ja na temat tyłozgięcia się nie wypowiadam, bo nie wiem
U mnie dzisiaj zakecona głowka Były u mnie dziewczyny i wyszły po 2 Więc powolutku dochodzę do siebie
reklama
Podziel się: