reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć dziewczynki :-)

Jeszcze 3 dni w pracy i uuuuuuurrrrrrlooooooppppppp
laugh.gif

Dzisiaj tempka na takiej samej wysokości jak wczoraj... zaczyna mnie to wkurzać... bo ani nie idzie do góry, ani nie spada.... nadal nie ma @... nadal czekam...

Dzisiaj tak na prawdę mam 39 dc a nie 38 dc jak na wykresie, bo ja ostatnio zaznaczyłam, że @ przyszła w poniedziałek... a ona przyszła w niedziele ok 22... tylko już zaznaczyłam poniedziałek...

Ostatnia edycja:
Aga gratuluje :* Bardzo miło dowiedzieć się, że komuś się w końcu udało :)

Celyna ulotek się nie czyta.... żartuję oczywiście
laugh.gif
ale nie bierztegoco tam przeczytałaś dosłownie! Ja nie miałam żadnych objawów niepożądanych... i nie słyszałam zeby jakakolwiek z moich znajomych (czy to forumowych czy nie) je miała...

Tylko ze w czasie przyjmowania CLO trzeba chodzić do ginekologa na monitoring cyklu.
Problem w tym, że chodzę na kasę i mój lekarz tylko dał mi clo bez monitoringu i mam się zgłosić jak mi się leki skończą :/Koleżanka pisze, że można robić monitoring u każdego innego gina ale kurcze jednak fajnie jakby był to jeden lekarz, który to wszystko prowadzi. W tym miesiącu mam dużo wydatków, ale od października pójdę prywatnie, porobię badania i zostanę przy jednym lekarzu, żeby to wszystko miało ręce i nogi. Ehhh i kolejny miesiąc w plecy :(

Sun : Dziękuje mig chociaż jakoś nie jestem nastawiona na fasolkę... wiem, że to dziwne...
shocked.gif

Hehe, ja tak mam zawsze jak już mi się wydaje, że na pewno mi się udało :D Zaczynam mieć niezłego stracha, bo jakby nie patrzeć to wywraca całe życie do góry nogami :p Więc wydaje mi się to normalną reakcją ;)

Ja przechodzę to prawie co miesiąc, bo szukam objawów na siłę, a potem w spodziewanym dniu jest miesiączka :p w tym miesiącu okres nawet przyszedł wcześniej :(

reklama
Do góry