reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sun trzymam kciuki oby się udało :))

Dziękuje Pyscku, ale jakoś nie robię sobie zbędnych nadziei... bo już raz tak było, że @ spóźniał się kilka dni, a i tak przyszła @ (fakt wtedy tempka skakała jak oszalała, a teraz jest wysoko - ale zawsze może opaść)

Przeglądałaś wyniki nasienia mojego męża????

Dziękuje Pyscku, ale jakoś nie robię sobie zbędnych nadziei... bo już raz tak było, że @ spóźniał się kilka dni, a i tak przyszła @ (fakt wtedy tempka skakała jak oszalała, a teraz jest wysoko - ale zawsze może opaść)

Przeglądałaś wyniki nasienia mojego męża????
oj nawet nie wchodziłam na poczte dziś :p cały dzień pucowałam mieszkanie ;-)

Danao głos oddany na Twojego psiaka :D śliczny :)) znalazłam i poradziłam sobie z konkursem :) teraz tylko musze znaleźć moje zdjęcie :p

znalazłam jeżeli możecie to również proszę o głosik :) https://apps.facebook.com/miss_mister_ekarma/show/3241 z góry dziękuję :)

Ostatnia edycja:
karla ostatnio kumpela urodzila trojaczki moja
ja piernicze ja sobie tak mysle a co jak nagle wszystkie zaczną płakac? albo trzeba bedzie je wszystkie nakarmić.masakra.

Hej dziewczyny :-)

Widzę przybyło wiele nowych staraczek, no oby tak dalej. I jak zawsze trzymam za każdą z was mocno kciuki :-)

Pyscku :*
hej kochana ja cie jeszcze pamietam jak tu byłam wcześniej:) boskiii ten twój wiktorek:)coraz wiekszy:)

Dziękuję Atanku, ale tak jak mówiłam dziewczyną nie chcę już kciuków bo mi sie nie przydadzą, trzymaj za wszystkie pozostałe staraczki :*

Pyscek nie gadaj głupot! Przydadzą się na pewno. Nie martw się wynikami swojego :tak:Skoro problem jest tylko w ruchliwości to jest to żaden problem! Lekarz da mu pewnie L-karnitynę i koniec. 3 miesiące pobierze i wyniki powinny być lepsze. Wiem co mówię. U nas też był z tym problem i po 3 miesiącach była w tym zakresie znaczna poprawa! Wynik ruchliwości był idealny! :-)

A tak w ogóle to witam się z samego rana :-D

reklama
Pyscku kochanie u Twojego męża ruchliwość wcale nie jest zła.. według norm jakie ma podane mój mąż przy wynikach wychodzi, że mieści się w normie... bo jest podane że ma być większy bądź równy 40% a Twój mąż ma właśnie 40% - czyli mieści się w normie, najniżej bo najniżej, ale się mieści... Nie załamuj się myszko, bo wcale nie jest tak źle... Troszkę jest u Was niska morfologia, ale również akurat mieści się w normie....

Tak jak pisałam wcześniej i miliaa to potwierdziła idźcie koniecznie do androloga, to jest specjalista i on da Wam odpowiednie leki... i nie załamuj się, bo na prawdę nie masz czym.... :-)

Ciesz cię życiem... mężem i nie patrz na świat czarnymi kolorami, bo to nie polepszy waszej sytuacji staraniowej... Dobre nastawienie to połowa sukcesu... :-)

U mnie tempka poszła odrobinę do góry... wredoty nadal nie ma... jak coś to w sobotę robię test....

Do góry