reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscek nie poddawajcie się, dobrze, że przynajmniej wiecie na czym stoicie, ta baba jakaś bezduszna była. Na pewno z tą ruchliwością plemników można sobie poradzić, to tylko poradnia kochana, macie się tylko poradzić i działać... a ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Pyscku ja i tak trzymam za Was kciuki... uda się... może zaraz a może za jakiś czas, ale się uda :tak:... ruchliwość to nie tragedia... uwierz mi... bo wyniki badań miałam już konsultowane u różnych lekarzy i to wcale nie jest takie tragiczne... Ta Twoja P. gin to jakaś sucz... idzcie najlepiej do androloga - to jest specjalista od nasienia i od razu powie Wam co jest grane... Moje zdanie jest takie, że zbytnio ginekolog nie zna się na tym tak dokładnie... zresztą ja leczę się w klinice i moja P. gin powiedziała, aby iść z wynikami do androloga mimo, że nie uważała że są złe - ale chciała mieć oponie specjalisty w tej dziedzinie... ale lepiej poradzić się specjalisty... przemyślcie to kochana....

Pyscku piszę tak dlatego, że chcę Wam oszczędzić czasu, który teraz marnujecie... więc proszę nie zrozum mnie źle... :-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.

Aga no pięknie! Wielkie gratulację :-) cóż za nowiny :tak: to teraz życzę przyjemnych 9 mscy i z Michasiem trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*

Pyscek ja Ci dam się poddać Ty qpia babo! Skontaktujcie się z drugim lekarzem ale Kochana za szybko wpadłaś w dołka. Opinia jednego lekarza to tak na prawdę nic tym bardziej że nie dostaliście żadnych leków. Co to za lekarz? Nie kumam :sorry: Głowa do góry babolu! Dołki i smuty na pewno nie pomogą w staraniach. Podnieś się i WALCZ!

Milia co tam u Ciebie, jak się sprawy mają? :*

Sun po cichu trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&, oby cykl był szczęśliwy.. tak bym chciała żeby Ci się udało!

A za pozostałe staraczki trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, szczególnie za Żoneczkę :*

Sun wlasnie mam takie samo podejscie jak Ty ;-)&&&&&&&&&&&
Pyszczku Kochana glowa do gory;-) za Ciebie tez Monis trzymam kciuki, oby bylo dobrze &&&&&&&&&
Karla to ja dowiem sie wczesniej, bo chyba wczesniej mam termin, o ile bedzie regularny:tak:

reklama
Anulka...a bylas juz u endokrynologa? mysle, ze dostaniesz jakies euthyroxy czy jakos tak i bedzie oK!:tak:

Pyscek...ja czegos nie rozumiem, czemu traktujesz klinike leczenia nieplodnosci jak zlo konieczne? to jest i powinna byc dla ciebie i twojego meza szansa...
a twoja gin moim zdaniem to bardzo rozsadna kobieta, ona jest ginekologiem a nie andrologiem...nie zajmuje sie facetami tylko kobietami, wiec rozumiem ja, ze jezeli nie ma kompetencji w tym temacie odsyla was do ludzi ktorzy sie na tym znaja...a uwierz mi, ze w takich klinikach znaja sie na tym najlepiej!!
nie zalamuj sie, chociaz wiem, ze takie ciagle zle wiadomosci powoduja, ze czlowiek nie ma juz sil...tylko wlacz!
zaszlas juz za daleko, zeby teraz odpasc z gry!
klinika to jest dobrodziejstwo dla nas par z problemami z zajsciem! i tak to trzeba traktowac!!

Natkusia...ciesze sie, ze przyszlas do nas w odwiedziny...wpadaj tu czesciej...ja ciagle na FB wchodze i ogladam zdjecia malego!! :*:*

Neciuszka...ciebie tez milo widziec i nie czuj sie tu nieproszonym gosciem, bo zawsze jak napiszesz to jakos swojsko sie robi!:tak: a poza tym te golabki to ja tez poprosze, bo ssie mnie strasznie wieczorem:-D

ja odebralam wyniki posiewu i okazalo sie, ze pierwszy raz w zyciu nie mam zadnej bakterii w macicy!! wow:szok: ale chyba pomogl na to sok z zurawiny, ktory kiedys chyba Fasola polecala...wiec dziekuje jej bardzo :*:*

Do góry