reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael jaki ten Twój synuś już duży... pamiętaj jak był taki malutki... niedługo już będzie miał roczek... :szok:

Aj nawet nie mów, jak on rośnie to szok :-) Ostatnio oglądaliśmy filmy i zdjęcia to szok jaki Wiktor kiedyś mały był :-)

Ael jak znajde taki to wstawie linka bo nie chce mi sie zakladac i foty robic

Leniu :p nie chce Ci się zakładać kiecki i nam pokazać torebko :p

Ael...hahaha...moze juz sie odzywaja potrzeby seksualne:sorry:?

A czort wie! Jak byliśmy u moich rodziców na weekend, młody ganiał bez pampersa, poskładałam wózek, posadziłam a ten zaczął się swoim pisiorkiem bawić!
Przyciskał siusiorka do siedzenia i ciągnął, a wszyscy lali z młodego. Ten tylko na nas popatrzył dziwnie o co kaman i wrócił do zabawy haha :-D

wszystko ladnie pieknie na szczepieniu 5920 g na ich wadze na mojej 6100g a jak zasnela to juz 2 razy z placzem sie obudzila,,,,
sun taka godzina

Ważne, że przybiera. Co lekarz mówił na wagę małej?

Witaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem, wiem wszyscy za mną tęsknili ogromnie więc jestem już!!!! :-D

Tak napraawdę dopiero od dzisiaj odpoczywam ;-D wróciliśmy wczoraj ale wczoraj jeszcze pranie i rozpakowywanie więc trochę zamieszania było!
Poza tym tydzień urlopu spedziłam na opiekowaniu się Bartkiem! To jasne! Ale w domu mam przynajmniej leżaczek, w którym Bartuś pięknie zajmuje się sobą a tam cał dzeiń na rękach!! :szok: Mąż z kuzynem pomagali dziadkowi remontować dach a ja z żoną tego kuzyna z dzieciakami, szykowanie śniadań i kolacji no i oczywiście gotowanie obiadów, potem sprzątanie, zmywanie więc gorzej niż w domu! :-p

Nadrabiać niestety nie nadrabiałam bo nie jestem w stanie... chyba mnie rozumiecie... ?:zawstydzona/y: co prawda w między czasie trwania mojego cudnego urlopu podczytywałam Was na telefonie ale nic nie pamiętam...v :zawstydzona/y: a więc czy są jakieś ważne informacje z ostatniego tygodnia??

U mnie z nowości tylko tyle, że Bartuś zaczyna raczkować i wyszła nam kolejna górna dwójka.

Witam kobieto :-)

reklama
Atan...dzielna ta nasza corcia! ucaluj ja :*
A czort wie! Jak byliśmy u moich rodziców na weekend, młody ganiał bez pampersa, poskładałam wózek, posadziłam a ten zaczął się swoim pisiorkiem bawić!
Przyciskał siusiorka do siedzenia i ciągnął, a wszyscy lali z młodego. Ten tylko na nas popatrzył dziwnie o co kaman i wrócił do zabawy haha :-D
tak to jest kochana, ze czas najwyzszy, zeby maly zainteresowal sie troche tym tematem...i mimo, ze czasem mamy sa tym przerazone, to on juz odczuwa przyjemnosc z dotykania swoich narzadow...
tak w ogole w ramach ciekawostki dzieci jak sa jeszcze w brzuszku czasem sie masturbuja...takze to normalne:tak:
bosh, zebyscie tylko nie pomyslaly, ze ja jaki pedofil jestem:laugh2: po prostu taka specjalizacja:sorry:

Magdalena...witaj! jak widzisz zmiany na forum, nawet ja powrocilam! dobrze, ze jestes:* dawaj zdjecia Bartusia!

Kurcze nastawiłam się na fryzjera jutro, a tu mi mama zachorowała i powstał brak opiekunki do dziecka. Zgodziła się zostać z małą moja babcia (75lat) ale mam dylemat czy ją obarczać tym moim małym Szatankiem :-( w końcu to jakieś 3h

Atan ojej jaką masz kruszyneczkę:) zazdraszczam:) bo moja to kawałek babki już...i jak jej się foszki włączą to mi ręce odpadają od noszenia i z łezką w oku przypominam sobie jak połowę tego co teraz ważyła i mniej...
I buziaki dla niej zawsze mi tak żal maluszków po szczepieniach...
Fasola ja tam bym oddała:) jakoś te 3 godziny we dwie sobie radę dadzą;)
Fifka współczuję marudnego synka i łączę się w bólu - bo moja też ostatnio daje w kość, choć dziś dużo płaczu było ale i też duzo spania więc nie narzekam...:)
Jak tak mi stęka i kwęka bez powodu albo z powodem tylko dla mnie nie zrozumiałym, to się pukam w głowę, że o drugim myślę:)
Magdalena a kiedy wracasz do pracy? mi się po nocach już powroty śnią....brrr

Milia zdjęcia obiecuję, że dam ale jutro! :-p mam takiego lenia, że nie chce mi się nawet wstawać po aparat :-p

Fifka no niby tak ale jeszcze w tym wolny czas, który mi został muszę poświęcić na dokończenie pracy licencjackiej... :baffled: więc jeszcze bardziej mnie to dołuje... ale jeszcze się zastanawiam nad 1/2 etatu...

Paluszek 01.09 :/ zawsze to była najgorsza data do póki nie skończyłam szkoły! No hororr powrócił :-p
P.S. śliczna z Ciebie kobitka ;-) dziś dopiero widziałam na FB

Ja powinnam wrócić13 sierpnia, narazie wzięłam dodatkowo 10 dni wolnego, później strzelę sobie jakieś L4, tylko jeszcze nie wiem na co zachoruję i chcę wykorzystać całe 60 dni zasiłku opiekuńczego na dziecko zdrowe czy jak to się tam nazywa i chce dobimbać najlepiej do końca roku.

hyhyhy ale krótkie zdanie napisałam :-)

reklama
Hej dziewczyny :) Przygarniecie mnie ? Ja z mężem staramy się jakiś czas o dzidziusia.....I właśnie dziś zdołowałam się po raz kolejny :( Nie mogę już patrzeć na testy który wskazują 1 kreskę :(

Do góry