reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Na mnie w tym cyklu nie liczcie bo mi pechol nie pekl i nic z tego nie bedzie, za to kibicuje calej reszcie :D

reklama
Kurczę... a co się u nas z tymi owulkami dzieje? Mnie i Lilly najprawdopodobniej sie późni... Dotka w ogóle nie ma... hmm... źle się ten miesiąc zapowiada....

Lilly A jak z objawami owulki? masz jakieś?

A wracając do tych nieletnich ciązy, to mi też zal tych dziewczyn...

Spadam, trzymam &

Ostatnia edycja:
Nie chce ,żeby mój wiedział jakie mam niecne plany ;-)

trzymam kciuki za owulki, wizyty u ginków i zaciążenia Wam życzę ;-)

fifka- te owulki to chyba przez ta pogode takie zmiany maja dostaly by wiecej slonka i pewnie wszystkie z brzuszkami bysmy byly:-)
a ja wlasnie zjadlam sobie obiado-kolacje i znowu mi sie nie dobrze zrobilo hmm chyba po kapuscie kiszonej:-( uff a za duzo nie zjadlam

Ja używam takich z allegro, BigChild ich używała i podała mi linka do tej strony... Ja wiem, że czasem bywają zawodne, ale żeby aż 4 pod rząd? Ja dopiero pierwszy cykl zaczęłam z testami owu, więc nawet nie mam porównania i już mi głupie myśli do głowy przychodzą, że może ja miałam tak od zawsze....
Rzeczywiście nieciekawie się ten miesiąc układa.... przynajmniej dla mnie, Fifki i Dotki....
Fifka a Ty jakich używasz?
A w ogóle jest możliwe, żeby owulacja była a testy wychodzą negatywne? pewnie nie... :-p

reklama
To znaczy nie wiem jak u lilly, ale u mnie @ przychodzą od sierpnia jak chcą. Wcześniej nie kontrolowałam moich owu i przewiduję że te nieregularne cykle były przyczyną przesuwających się owu. Więc u mnie to nic nowego... i nie wkurzam się że ta owu się przesunęła, tylko to znaczy, że moje cykle wcale do normalności nie wracają... bo poprzedni cykl miałam 29dniowy i już miałam nadzieję że po poronieniu organizm wrócił do normy... a to znaczy ze nie wraca...

Bosszzz jak ja się ciesze ze jutro wizyta u gina... ja po prostu tych moich cykli mam dość... nic nie da się przewidzieć...

Lilly ja używam tych samych i w poprzednim cyklu wszystko ładnie pokazywały... dlatego jestem tym bardziej zmartwiona tym faktem i wątpię zeby to testy się myliły...

Do góry