reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Kubusia też miałąm stawiać dla wszystkich jak zaciążę
magenta :)
Fanka BB :)
bo to na jednego hehe ja licze na torta i na kubusia haha:-) haha humor mi dopisuje a tu juz pmsa powinnam miec nerwowa byc a tu nic
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Kurczę... a co się u nas z tymi owulkami dzieje? Mnie i Lilly najprawdopodobniej sie późni... Dotka w ogóle nie ma... hmm... źle się ten miesiąc zapowiada....
maaadziarka
Lilly A jak z objawami owulki? masz jakieś?
A wracając do tych nieletnich ciązy, to mi też zal tych dziewczyn...
Spadam, trzymam &
A wracając do tych nieletnich ciązy, to mi też zal tych dziewczyn...
Spadam, trzymam &
Ostatnia edycja:
magenta :)
fifka- te owulki to chyba przez ta pogode takie zmiany maja dostaly by wiecej slonka i pewnie wszystkie z brzuszkami bysmy byly:-)
a ja wlasnie zjadlam sobie obiado-kolacje i znowu mi sie nie dobrze zrobilo hmm chyba po kapuscie kiszonej:-( uff a za duzo nie zjadlam
a ja wlasnie zjadlam sobie obiado-kolacje i znowu mi sie nie dobrze zrobilo hmm chyba po kapuscie kiszonej:-( uff a za duzo nie zjadlam
lillydelux
Ja używam takich z allegro, BigChild ich używała i podała mi linka do tej strony... Ja wiem, że czasem bywają zawodne, ale żeby aż 4 pod rząd? Ja dopiero pierwszy cykl zaczęłam z testami owu, więc nawet nie mam porównania i już mi głupie myśli do głowy przychodzą, że może ja miałam tak od zawsze....
Rzeczywiście nieciekawie się ten miesiąc układa.... przynajmniej dla mnie, Fifki i Dotki....
Fifka a Ty jakich używasz?
A w ogóle jest możliwe, żeby owulacja była a testy wychodzą negatywne? pewnie nie...
Rzeczywiście nieciekawie się ten miesiąc układa.... przynajmniej dla mnie, Fifki i Dotki....
Fifka a Ty jakich używasz?
A w ogóle jest możliwe, żeby owulacja była a testy wychodzą negatywne? pewnie nie...
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
To znaczy nie wiem jak u lilly, ale u mnie @ przychodzą od sierpnia jak chcą. Wcześniej nie kontrolowałam moich owu i przewiduję że te nieregularne cykle były przyczyną przesuwających się owu. Więc u mnie to nic nowego... i nie wkurzam się że ta owu się przesunęła, tylko to znaczy, że moje cykle wcale do normalności nie wracają... bo poprzedni cykl miałam 29dniowy i już miałam nadzieję że po poronieniu organizm wrócił do normy... a to znaczy ze nie wraca...
Bosszzz jak ja się ciesze ze jutro wizyta u gina... ja po prostu tych moich cykli mam dość... nic nie da się przewidzieć...
Lilly ja używam tych samych i w poprzednim cyklu wszystko ładnie pokazywały... dlatego jestem tym bardziej zmartwiona tym faktem i wątpię zeby to testy się myliły...
Bosszzz jak ja się ciesze ze jutro wizyta u gina... ja po prostu tych moich cykli mam dość... nic nie da się przewidzieć...
Lilly ja używam tych samych i w poprzednim cyklu wszystko ładnie pokazywały... dlatego jestem tym bardziej zmartwiona tym faktem i wątpię zeby to testy się myliły...
Podziel się: