reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Heheheheheheeh, no nie pisalysmy, ale bedziemy, zlaczymy sie w niedoli,w sumie ty juz masz fasole napromieniowana ale przynajmniej opalona hehheheheheheh

reklama
Fifka no to jak zbadasz i bedzie za niski to dostaniesz albo lutke albo dupka, ja tez biore lutke

Jaga
na detox :D

czesc
Wracam ze swoim wczorajszym tematem.
Zaaplikowałam sobie w 7 dniu cyklu, gyanazol, tuz po miesiaczce.Teraz jest 12 dc, i kremik zaczał ze mnie wypływac, z tym ze jest podbarwiony krewka:((.czy on mógł sie ufarbowac od resztek miesiaczki, skoro jak wiadamo gyanazol przykleja sie do pochwy.:pP
Pewnie powiecie ze troche panikuje:-(Nie krwawie ani nic tylko ten kremik zafarbowany, a w 10 dniu cyklu miałam śluz płodny z domieszka krwi.

czesc dziewczynki
malami- ja niestety ci nie odpowiem bo akurat na tym sie nie znam. ale czasem pojawia sie delikatne plamienie podczas owulacji lub w fazie okoloowulacyjnej. ale nic wiecej niestety ci nie pomoge:zawstydzona/y:
a ja od wczoraj wieczora mam bole piersi z boku dotknac ich nie moge swedza mnie czasem brzuch i jajnik zabola czasem mam zawroty glowy ale chwilowe ale to chyba na @. dzis kupuje tescik ale nie licze na 2 krechy:-( pewnie bedzie jak co miesiac do tej pory czyli zwykle rozczarowanie:wściekła/y: zatestuje 2 dni pod rzad dzien przed @ i w dzien @ ale pewnie 23 rano @ nadejdzie:-( jednak cos mi mowi zeby zrobic tescik jakies dziwne przeczucie

Ostatnia edycja:
Dzieki Dotka ale bardziej nastawiam sie na jedna kreche i @:-( cos mi sie zdaje ze bedzie ryksa i dolina w dzien @
co prawda narazie Pms-a nie dostaje:-D

AeIreda- mialam Ci pisac ladny chomiczek/czka tez kiedys mialam chomiczka ale dzungarskiego taka mala szara kulke i fajne fikolki sie nauczyla robic i moglam sie z nia fajnie bawic i nawet nie uciekala raz co prawda myslala ze uciekla a ona sobie na spacerek po pokoju wyszla i w mojego piska misce sobie siedziala i gonila sie z moim pieskiem. jakie to smieszne bylo jak obie polozyly sie na podlodze i (kulka (imie chomika)) lezala madzie miedzy lapkami przy mardce.
A tak wogole jakies objawy zwiazane z @ luz fasolka masz??

Ostatnia edycja:
To to trzymamy kciuki i czkamy niecierpliwie :-D któraś z nas musi zafasolkować w tym miesiącu żeby dać nadzieje i fluidki dla pozostałych ~~

Ja ten cykl przeznaczę chyba na badania, teraz mamy wstrzemięźliwość bo w piątek pewnie gin będzie robił cytologię.

ja badania kolejne w marcu moze cos sie pozmienialo no i mezusia wysylam na badania nasienia poraz drugi w sumie ostatnio stresuje sie duzo w pracy i moze plemniczki zasnely troszke:-);-) a mi moze sie uda akurat po @ byc w polsce i wtedy pojde zobaczyc pechola moze cos z nim nie tak.

reklama
Do góry