reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

co do malolat w ciazy znalam 3 ktore miedzy 15-17 rokiem rodzily w gimnazjum jeszcze:p:szok:

a ja dzis mam takie momentami bol podbrzusza jak na @ i albo wczesniej przyjdzie albo nie wiem...
pozyjemy zobaczymy

reklama
No z tymi małolatami tak jest, chyba każda z nas zna choćby z widzenia taką nieletnią matkę... ale ja ich nie potępiam absolutnie, wiadomo, można powiedzieć każdy ma swój rozum i powinna się pilnować, ale jaki swój rozum mogą mieć takie młode dziewczynki, tak bardzo ulegające wpływom środowiska i nie mające wzorców ze strony rodziców... mi jest większości z tych dziewczyn szkoda....
A u mnie choroba już prawie sobie poszła:) tak się cieszę, aż z tej radości zarejestrowałam się do ginekologa, bo przez to wstrętne chróbsko przepadła mi wtorkowa wizyta, na którą tak bardzo czekałam... ale tym razem zarejestrowałam się do kliniki leczenia niepłodności, a co:p zaszaleję... i tak pewnie w końcu bym tam trafiła, więc po co czekać :p

Witam wszystkie staraczki:)
jestem tu po raz pierwszy :-)
my staramy się od lipca i nadal niestety jedna kreseczka na teście:angry:
a Wy jak długo się staracie??przyjmujecie jakieś ,,wspomagacze,,
Pozdrawiam

czesc maja witam w naszym gronie:-) ja osobiscie z moim staram sie od czerwca zeszlego roku ja tylko biore kwas foliowy i olejek z wiesiolka a od nastepnego cyklu chyba dodam testy owulacyjne:-) a ty ktory masz dc?? napisz cos wiecej o sobie kiedy teraz @ cie nawiedzi??

Ostatnia edycja:
Hej!!

Mnie to przeraża... Ja pierwszy raz przeżyłam pare miesięcy przed moją 18, a byłam z chłopakiem półtora roku zanim się na to zdecydowaliśmy. W wieku 13 lat to ja nawet nie wiedziałam jak to się "dokładnie" robi... Bo tak, jest patyczek,jest dziurka i co dalej? Wsadzasz i już? XD Ja byłąm strasznie nie doinformowana i bardzo się z tego powodu cieszę :-D

Witamy cie Maju! Napisz coś więcej o sobie!

Ael za ciebie też trzymam mocno kciuki!! Może tym razem się uda :-) Ja nikogo nie obstawiam tylko nie moge się już doczekać czyichś II kreseczek, żeby coś ruszyło do przodu!

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie staraczki:)
jestem tu po raz pierwszy :-)
my staramy się od lipca i nadal niestety jedna kreseczka na teście:angry:
a Wy jak długo się staracie??przyjmujecie jakieś ,,wspomagacze,,
Pozdrawiam

hej. ja tez jestem na forum od niedawna ale juz sie zadomowilam. my staramy sie od maja tamtego roku i przez pol roku działalismy na spontana, nic nie wychodziło wiec zrobilam badania hormonow, wyszła podwyzszona prolaktyna wiec poszlam do lekarza. lekarz przepisal bromergon ktory obniza prolaktyne i CLO, to na pekane pecherzykow bo przez prolaktyne dojrzewanie i pekanie pecherzykow bylo zablokowane. dzis zaczne 3 dawke CLo poniewaz to sie bierze podczas @, dodatkowo teraz biore wiesiolka i castagnus. sa to preparaty ziolowe wiec mozna je spokojnie brac. wiesiołek jest na poprawe sluzu i ma jeszcze jakies dodatkowe pozytywne dzialanie a castagnus jest na wyregulowanie cyklu oraz na zmniejszenie dolegliwosci przed i podczas @. jakbys miala pytania to pisz. a Ty robilas badania?

Witam te nowo zarejestrowane :-)

ja teraz czekam na okres niedzielny, z moim wzięliśmy się za remont i aktualnie malujemy :-D

mnie zaś cycki bolą, nigdy tak przed okresem nie miałam.. jeszcze przy tabletkach.

a jutro poproszę o fluidki kciuki itp. idę na rozmowę o pracę ;-)

Magd.a Kciuki zapewnione!! Zobacz załącznik 328585
upup.gif

reklama
fajnie by było,zaraz bym odstawiła antykoncepcje :-D

ps. baaaardzo się cieszę ,że mój Luby nie ma tu dostępu ;-)

Do góry