reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dooobra sprawa załatwiona więc w piętek idę na wizytę.
No właśnie muszę sprawdzić, może mam podobny problem co ty Dotka. Na razie nie ma co panikować, zobaczymy w praniu co tam słychać. Poza tym pewnie i tak niczego się nie dowiem po jednej wizycie, tylko będę musiała badania porobić, ale przynajmniej może coś ruszy...
No właśnie muszę sprawdzić, może mam podobny problem co ty Dotka. Na razie nie ma co panikować, zobaczymy w praniu co tam słychać. Poza tym pewnie i tak niczego się nie dowiem po jednej wizycie, tylko będę musiała badania porobić, ale przynajmniej może coś ruszy...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Od lipca/sierpnia tamtego roku. Za pierwszym podejściem zaszłam ale poroniłam. Od tamtej pory mam te cyrki z cyklami (@ przychodzą jak chcą, mam krwawienia między @ i kilku dniowe plemienia przed @) Swoją drogą patrząc na to wszystko obstawiam, ze niemal na pewno mam za niski progesteron... Dodam, ze przed poronieniem cykle miałam idealne więc to właśnie mi wszystko rozregulowało...
Myślę że gin będzie wiedział co robić.
Myślę że gin będzie wiedział co robić.
paulina8820
Fanka BB :)
hej kochane ja dzisiaj dostałam @ w 33 dc i powiem szczerze że nigdy się z niej tak nie cieszyłam myślałam już że coś się pokiełbasiło po poronieniu ale myślę że będzie ok w tym cyklu powtórzę sobie progesteron tylko już w 7 dniu po owulacji i zobaczymy wtedy to starania czas zacząć :-)
reklama
Podziel się: