reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lily żartuję z tym wkurzeniem się :-D chciałabym szybko zajść ale tak jak pisałam u mnie jedno wyklucza drugie. Nie zaryzykuję śmierci fasolki... a u mnie jest BARDZO duże prawdopodobieństwo... jakbym poroniła przez karmienie to bym się chyba zjadła z poczucia winy... ja nie będe mogła łączyć tych dwóch rzeczy, dlatego tak napisałam! Poza tym dla mnie ta walka o mleko to takie odwrócenie uwagi od starań :-p i jak zacznę za bardzo o tym myśleć to będe się nakręcać!

A mleko krowie mały mój też już je. Jadł dwa razy kaszkę na mleku i wczoraj i dzisiaj kasze manne :tak: I też nic mu nie jest! Nie jest uczulony :-)

lilly: no że jak to mi się MÓJ igorek zakochał w nie mojej córci?;)
swoją drogą zazdraszczam spotkania bardzo bardzo!:-D i chwal się remontem, zdjęcia itd;)

fifka: kiedy ty testujesz kobieto?:)

Ojej:-( a czemu przez karmienie możesz poronić? coś się dzieje złego u Ciebie?

Seepy, na razie nie ma się czy chwalić :-p pokój pusty aż się echo niesie ;-) ale jak skończymy to może pstryknę jakąś fotkę :tak: a Twój pokoik Filipka cuuuuuudny!!!! też chcę taki!!! :-) i ta żyrafka na ścianie z miarką, fajna sprawa! :-):tak:

Lily bo ja jedną ciąże przecież kiedyś poroniłam... i Konrada ledwo donosiłam i od początku na podtrzymaniu leżałam... :-( U mnie jest za duże ryzyko....

Sleepy 15 sierpnia w swoje urodzinki! :-D ale fajny bym miała prezent! :-p

a dziękuję;) a miarką mierzę się póki co ja:cool2: i kleje ją codziennie bo odpada skubana;P Ta żyrafa i księżyc z gwiazdkami i wile innych elementów były dla mojego chrześniaka jak jeszcze w ciąży nei byłam i nie planowałam;P Ale jakoś tak zeszło i teraz mi żal oddać więc zostało;)
a ty nie może tylko na pewno;)

ps. jestem strasznie głodna!:( uprzedzę głupie rady - nie mogę sobie zrobić niczego bo mam tyko sól;P

fifka: oooo.. to ja trzymam kciuki wariatko żeby ci się udał ten samobójczy plan;)&&&&&

Ostatnia edycja:
Sleepy no z soli ciężko coś wykombinować i ugotować przyzwoity obiad:-D a spotkanko było suuuper :-) Iwasek cudna babka, i za niedługo przyjeżdża do swej żonki w odwiedzinki na parę dni :tak: już się nie mogę doczekać:-)

Fifka
ale przez karmienie piersią można poronić??

Lily podczas karmienia wyzwala się oksytocyna która obkurcza macice... a co za tym idzie można przedwcześnie urodzić albo poronić... Dlatego takie ważne jest te przystawianie dziecka w pierwszych godzinach życia bo to pomaga w obkurczeniu macicy i szynszym powrocie do formy po porodzie. :tak: Słyszałaś na pewno teorie o drażnieniu sutków pod koniec ciąży zeby wywołać poród. To wlaśnie tyczy się tego wyzwalania oksytocyny..

Sleepy haha dzięki! :-D

reklama
Fifka achaaaa to już wszystko kumam :tak:

Sleepy nie sądzę :-p ale z Gdyni jest też blisko do Szcz, tak jak z Wawy:tak: rzut beretem po prostu :tak::-)

Do góry