reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Lily żartuję z tym wkurzeniem się chciałabym szybko zajść ale tak jak pisałam u mnie jedno wyklucza drugie. Nie zaryzykuję śmierci fasolki... a u mnie jest BARDZO duże prawdopodobieństwo... jakbym poroniła przez karmienie to bym się chyba zjadła z poczucia winy... ja nie będe mogła łączyć tych dwóch rzeczy, dlatego tak napisałam! Poza tym dla mnie ta walka o mleko to takie odwrócenie uwagi od starań i jak zacznę za bardzo o tym myśleć to będe się nakręcać!
A mleko krowie mały mój też już je. Jadł dwa razy kaszkę na mleku i wczoraj i dzisiaj kasze manne I też nic mu nie jest! Nie jest uczulony :-)
A mleko krowie mały mój też już je. Jadł dwa razy kaszkę na mleku i wczoraj i dzisiaj kasze manne I też nic mu nie jest! Nie jest uczulony :-)
sleepyhead9996
Fanka BB :)
lilly: no że jak to mi się MÓJ igorek zakochał w nie mojej córci?
swoją drogą zazdraszczam spotkania bardzo bardzo! i chwal się remontem, zdjęcia itd
fifka: kiedy ty testujesz kobieto?
swoją drogą zazdraszczam spotkania bardzo bardzo! i chwal się remontem, zdjęcia itd
fifka: kiedy ty testujesz kobieto?
lillydelux
Ojej:-( a czemu przez karmienie możesz poronić? coś się dzieje złego u Ciebie?
Seepy, na razie nie ma się czy chwalić pokój pusty aż się echo niesie ;-) ale jak skończymy to może pstryknę jakąś fotkę a Twój pokoik Filipka cuuuuuudny!!!! też chcę taki!!! :-) i ta żyrafka na ścianie z miarką, fajna sprawa! :-)
Seepy, na razie nie ma się czy chwalić pokój pusty aż się echo niesie ;-) ale jak skończymy to może pstryknę jakąś fotkę a Twój pokoik Filipka cuuuuuudny!!!! też chcę taki!!! :-) i ta żyrafka na ścianie z miarką, fajna sprawa! :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Lily bo ja jedną ciąże przecież kiedyś poroniłam... i Konrada ledwo donosiłam i od początku na podtrzymaniu leżałam... :-( U mnie jest za duże ryzyko....
Sleepy 15 sierpnia w swoje urodzinki! ale fajny bym miała prezent!
Sleepy 15 sierpnia w swoje urodzinki! ale fajny bym miała prezent!
sleepyhead9996
a dziękuję a miarką mierzę się póki co ja i kleje ją codziennie bo odpada skubana;P Ta żyrafa i księżyc z gwiazdkami i wile innych elementów były dla mojego chrześniaka jak jeszcze w ciąży nei byłam i nie planowałam;P Ale jakoś tak zeszło i teraz mi żal oddać więc zostało
a ty nie może tylko na pewno
ps. jestem strasznie głodna! uprzedzę głupie rady - nie mogę sobie zrobić niczego bo mam tyko sól;P
fifka: oooo.. to ja trzymam kciuki wariatko żeby ci się udał ten samobójczy plan&&&&&
a ty nie może tylko na pewno
ps. jestem strasznie głodna! uprzedzę głupie rady - nie mogę sobie zrobić niczego bo mam tyko sól;P
fifka: oooo.. to ja trzymam kciuki wariatko żeby ci się udał ten samobójczy plan&&&&&
Ostatnia edycja:
lillydelux
Sleepy no z soli ciężko coś wykombinować i ugotować przyzwoity obiad a spotkanko było suuuper :-) Iwasek cudna babka, i za niedługo przyjeżdża do swej żonki w odwiedzinki na parę dni już się nie mogę doczekać:-)
Fifka ale przez karmienie piersią można poronić??
Fifka ale przez karmienie piersią można poronić??
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Lily podczas karmienia wyzwala się oksytocyna która obkurcza macice... a co za tym idzie można przedwcześnie urodzić albo poronić... Dlatego takie ważne jest te przystawianie dziecka w pierwszych godzinach życia bo to pomaga w obkurczeniu macicy i szynszym powrocie do formy po porodzie. Słyszałaś na pewno teorie o drażnieniu sutków pod koniec ciąży zeby wywołać poród. To wlaśnie tyczy się tego wyzwalania oksytocyny..
Sleepy haha dzięki!
Sleepy haha dzięki!
sleepyhead9996
ooooo!! to już wg super! A czy z wwy do szczecina nie jest po drodze przez Gdynię? mi się tak wydaje wyraźnie
reklama
lillydelux
Fifka achaaaa to już wszystko kumam
Sleepy nie sądzę ale z Gdyni jest też blisko do Szcz, tak jak z Wawy rzut beretem po prostu :-)
Sleepy nie sądzę ale z Gdyni jest też blisko do Szcz, tak jak z Wawy rzut beretem po prostu :-)
Podziel się: