reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Martocha
[*] i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jednocześnie na kolejne starania.
Kurcze ja się nakręciłam na zakup mieszkania, z tym, ze mieszkać na wsi w bloku to trochę bez sensu.
[*] i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jednocześnie na kolejne starania.
Kurcze ja się nakręciłam na zakup mieszkania, z tym, ze mieszkać na wsi w bloku to trochę bez sensu.
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Nala aj kryzys laktacyjny mam... coraz mniej mleczka w cycuchach i muszę po każdym karmieniu go dokarmiać mm....
Fasolka jakiego mieszkania???
Fasolka jakiego mieszkania???
zafasolkujęodzaraz
Mieszkanie na sprzedaż - Skomlin Wieluński, trzypokojowe, 67,4 m², 130 000 PLN
takiego :-)
Miq odnośnie smoczków, moja Łu ma chyba z 5 smoczków, ale te co Fifka pokazała LOVI Łucja najbardziej lubi. Tak więc ja też polecam LOVI. Aha pamiętasz, ze rude są dzikie?;-)
takiego :-)
Miq odnośnie smoczków, moja Łu ma chyba z 5 smoczków, ale te co Fifka pokazała LOVI Łucja najbardziej lubi. Tak więc ja też polecam LOVI. Aha pamiętasz, ze rude są dzikie?;-)
Ostatnia edycja:
S
Silmiriel
Gość
Cześć, wczoraj znikłam bo.. a no było minęło, nie będę wracać.
Martocha, bardzo, ale to bardzo mi przykro
[*]
Ma-gdalena dobrze, że nic się nie stało.
Co do smoków, ja nie znoszę lovi... do butelek znaczy, bo mała innego nie używa. Przechodzi smakami i może miesiąc używany, a już do wyrzucenia, Mała wczoraj zrobiła histerię bo tak śmierdział i nie chciała jeść. Zresztą, ja zaraz kończę karmienie, już i tak z cyca je tylko 3 razy na dzień i w nocy, poza tym nie chce. A krowie dziś jej szalenie smakowało.
Martocha, bardzo, ale to bardzo mi przykro
[*]
Ma-gdalena dobrze, że nic się nie stało.
Co do smoków, ja nie znoszę lovi... do butelek znaczy, bo mała innego nie używa. Przechodzi smakami i może miesiąc używany, a już do wyrzucenia, Mała wczoraj zrobiła histerię bo tak śmierdział i nie chciała jeść. Zresztą, ja zaraz kończę karmienie, już i tak z cyca je tylko 3 razy na dzień i w nocy, poza tym nie chce. A krowie dziś jej szalenie smakowało.
zafasolkujęodzaraz
Moja Łu miała dzisiaj mleko mm pierwszy raz podrasowane kaszką :-), wsuwała, aż jej się uszy trzęsły :-)
Kurcze mam dzisiaj tak dość mojego męża, że aż mnie trzęsie z nerwów. Takiego złośliwego pajaca to naprawdę daleko szukać :-(. Jeszcze tylko trzeba, żeby mi powiedział jaka jestem gruba i wieczór będzie zakończony
Kurcze mam dzisiaj tak dość mojego męża, że aż mnie trzęsie z nerwów. Takiego złośliwego pajaca to naprawdę daleko szukać :-(. Jeszcze tylko trzeba, żeby mi powiedział jaka jestem gruba i wieczór będzie zakończony
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sil a co wczoraj było???
Fasolka no.... fajne mieszkanko... a i cena super! :-) Oj... a czym tak M podpadł??
Aj ja już po każdym ramieniu daje małemu 60ml MM... aż mnie serce boli bo wiem ze dokarmiając stracę mleko a skoro chce drugie dziecko to i tak bede musiała małego dostawiać i bez sensu teraz tak walczyć o laktację.... :-(
Fasolka no.... fajne mieszkanko... a i cena super! :-) Oj... a czym tak M podpadł??
Aj ja już po każdym ramieniu daje małemu 60ml MM... aż mnie serce boli bo wiem ze dokarmiając stracę mleko a skoro chce drugie dziecko to i tak bede musiała małego dostawiać i bez sensu teraz tak walczyć o laktację.... :-(
zafasolkujęodzaraz
Fifka podpadł swoim wrednym zachowaniem w stosunku do mnie. Nawet nie będę powtarzała jak on się zachowuje bo mi serce chce z piersi wyrwać. Po takim dniu jak dzisiaj mam ochotę wziąć rozwód, bo tylko przy nim zapierniczam i nic z tego nie mam :-(
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Oj fasolka... w ogóle z tego co piszesz po twoim porodzie jakoś ciężko jest miedzy wami.... Powiem ci na pocieszenie ze u nas początki po porodzie też takie były... normalnie myślałam ze sie rozwiodę... a teraz jest super! Dotarliśmy się i oboje jakoś ogarnęliśmy....
reklama
zafasolkujęodzaraz
Mój mąż dla dziecka jest super, jak potrzebuje to się zajmie małą i w ogóle, ale w stosunku do mnie masakra. Ciągle mnie obraża, ciągle słyszę jaka jestem gruba. Wstyd mi się przyznać i pierwszy raz to z siebie wyduszam, ale ja ostatnio uprawiałam seks jak byłam w 4 miesiącu ciąży, czyli już nie pamiętam kiedy to było, ale chyba jakoś w grudniu. Nawet nie poruszam tego tematu bo nie warto. Tak mam dość wszystkiego, ze szok. Jak bym miała więcej oszczędności własnych to bym kupiła to mieszkanie i się wyprowadziła :-(
Podziel się: