reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam z rana, nawet pospałam, mała jak zasnęła około 21 to obudziła się przed 4 :szok: wiec żyć się chce :-)

fifka" a no wywietrzyła, sie i chyba to podziałało ze tak długo spała .
a ja juz nic mlekiem swoim nie karmię, pozostaje mi czekać aż sie hormony uspokoją, a jak nie to chyba do endokrynologa się wybiorę, moze cos z moimi hormonami sie porobiło

lyli:ja jestem jak najbardziej za wątkiem ktory zaproponowałaś, napewno się przyda .
Gratuluje odkrycia smoka, az człowieka radość bierze jak dziecko tak go cima i ciuma i jest spokojne ;-)

neiuszka:
no to macie wkońcu koniec, oby nie trzeba było poprawiać trzeymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sun: o ja o zmywarce moge pomarzyć, bo nie mamiejsca w kuchni,aleczasmi to by się przydała żeby ułatwic życie :-)

sil: jak Dominika fajna, piekny motylek, a to zdjęcie z mamusią boskie

Lamiav zmywarka to najlepszy sprzęt jaki do tej pory miałam... cudo... też mam małą kuchnie i musiałam zmniejszyć zlew na malutki... ale udało się... ;-)

witam,
Sil piękna Twoja Dominisia :tak: rośnie jak na drożdżach :-)

ja wpadłam się tylko przywitać i powiedzieć że jeszcze żyję i jakoś się czuje, jest ciężko ale daje radę ...
co u Was ???

pyscku kochana :* oby teraz spotkały cię już tylko same dobre rzeczy

sun bo widzisz my za ciebie zjadamy paznokcie :-p

lamia ja też nie mam gdzie wstawić, jest zmywarka u teściów w kuchni ale nie chce mi się często latać z jednej kuchni do drugiej z brudnymi garami, jak mi się baardzo nie chce zmywać to wstawiam sobie u nich. dziś chyba tak zrobię bo bardzo boli mnie ręka od wczoraj smarowanie nie pomaga. małż wróci późno bo przed postojem 3 tygodniowym mają ogrom pracy.

sil dominisia jest cudowna takie pogodne dzieciątko :) a jaka pościel piękna
no i bądź tu na diecie naznosiły mi z wczorajszej imprezy ciasta, pieczonego karczku, schabu, udek i satkę gyros ;-) na dziś chyba dyspensę trzeba zrobić i z mel b umówić na potem ;-)

Oby te poświęcone paznokietki się przydały... ;-) A co ja mam powiedzieć kochane, też się strasznie stresuje... siedzę w pracy i nie mogę sobie miejsca znaleźć... :-( bo chciałabym już wiedzieć co i jak...

Sun kciukaski zaciśniete
a u mnie brudzenie narazie ustało ale jak zaczełam lutke brac to biore
brzucho niby nie boli ale zle sie czuje a u mnie betka 15zł tylko ze musze dojechac do labo wiec z 25wyjdzie:)

Kwiatuszku u mnie beta 30 zł...:szok: No ale ja muszę mieć pewność co jest grane... bo jak nie ma fasolki to muszę iść do gin. bo coś widocznie się złego dzieje... No ale najpóźniej jutro wszystko będzie wiadomo..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry