reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pauka, a czemu nie możesz przyjmować hormonów???

kup sobie testy owu ;)) mi w tym cyklu zgrały się z owulką, więc chyba działają :D hyhy

Pauka, a czemu nie możesz przyjmować hormonów???

kup sobie testy owu ;)) mi w tym cyklu zgrały się z owulką, więc chyba działają :D hyhy

Nie moge brac ze względu na mój nie do końca sprawy przewód pokarmowy:dry: Na razie planujemy po prostu przestać się zabezpieczać i zobaczymy co będzie...jak nie będzie szło tym sposobem, to na pewno pierwsze co zrobie to będzie sięgniecie po testy owu:-)

ooo. Aelreda wróciła i wątek znowu się rozkręca :-)
no dziewczyny, widzę, że się ociągacie z podawaniem terminów @ :no: nie ładnie!:-p
a ja czekam, i liczę, że się lista rozkręci, bo przecież wczoraj byłyście chętne :-)

Devi, jesteś moderatorem ??
a jestem ale na watku sierpniowych ciezarowek :)

Dziękuję;). A Ty na kiedy masz termin? Ja też się cieszę,że mdłości brak, ale oś przeczuwam,że się coś powoli rozkręca:(

nanusia- termin mam na 14.08 . jesli pojawia ci sie mdlosci pamietaj zeby nie wstawac bez zjedzenia czegos, a potem migdały i napar ze swiezego imbiru

aaa, rozumiem Pauka ;) tak pytam, czemu jesteś taka nie na homrony :) mam nadzieję, że uda się bez tego!

Lilly sorki! u mnie 22 luty! :)

Nie, ja nie jestem na nie, tylko moje flaki wewnątrz są na nie;-) ja też mam nadzieje, że się uda bez tego, póki co podejście mam bardzo optymistyczne:-) a Wy jak długo już się staracie Staraczki?:-) od razu zaczynałyście z testami owu, badaniem bety itd.? czy najpierw po prostu spontan i co ma być to będzie?

ja to się niewypowiadam, bo mam tak pokręconą historię, że szok, teraz już sama nie wiem co mi jest, szok!

ale na początku był spontan.. w sumie teraz też jest hehehe :D

reklama
No! :) mam nadzieję, że lista będzie coraz większa :-)
pauka, ja tak właśnie miałam, pierwsze dwa cykle były na spontanie, co ma być to będzie, nie było żadnego mierzenia, obserwacji, nic... po 2 cyklach zaczęłam się spinać i stresować:-p

Kurka, Jaga, wpisuję Cię już chyba z piąty raz, i za każdym razem klikam zapisz, a Ty cały czas znikasz... i nie widać Cię na liście... hmmm...

Ostatnia edycja:
Do góry