reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda Jest!

Magdalena ja bym wymieniła XD ale żeby mojemu nie było przykro po wymienieniu chodziłabym i chwaliła go prze tydzień jak bardzo cieszę sie ze o mnie pomyślał :-D

reklama
fifka; przykro mi z powodu twijej fasoli, ale z 2giej strony nic sie nie dzieij bez przyczyny, bo masz teraz konradka, Ja sama miałam w życiu ze 3 sytuację które z jednej strony mnie załamały a z 2 giej dały coś czego nigdy bym nie zmianiła bo dzieki tym złym doświadczeniom taraz jestem szczęsliwa

magdalena:
wiesz co ,z jednej strony to głupio wymieniać prezent ale z 2giej to jak ci sie nie podoba to szkoda żebyś jej nie wymieniła, musisz wyczuć męża czy sprawi mu t wielka przykrość czy raczej sie tym az tak nie przejmie,

ael ;
a czym smarujesz buzię małego na dwór ?

A moj mężuś nakarmił małą , teraz ją usypia, zobaczymy ile pospi

Ostatnia edycja:
Magdalena Lamiav odkąd zaszłam w ciąże z Konradem nie myśle o tamtej sytuacji za często! Tak miało być widocznie... ale dzisiaj naszła mnie taka zaduma... strasznie ciekawi mnie czy była to córeczka czy synek... ale nic... nigdy się tego nie dowiem... mówi się ze dzieci nienarodzone nie umierają tylko zmieniają termin swoich narodzin, więc moze coś w tym jest?

Madziu co tam chciałaś? Ja będe zmykać zaraz spać... bo ledwo dycham...

Fifcia do Białego nie pojadę :-( mój współpracownik nawalił.. i ja mam zostawać w firmie, bo narobił więcej szkód niż pożytku a jednak drukowanie umów idzie mu lepiej niż rozmowa telefoniczna i typowe prace biurowe :-( dzisiaj prawdopodobnie była moja ostatnia delegacja :-(

Heh.... szkoda :-( no ale i tak czasem bywa! Ja mam ciągle nadzieje ze uda nam sie kiedyś zorganizować jakiś zlot :-)

A teraz zmykam spać... dobranoc :*

mnie też szkoda.. ale szef mnie dziś pochwalił oficjalnie, więc się z tego cieszę..ale zobaczymy co to będzie..

magdalenko smaruje caly czas bo ona ma tak wrazliwa skure ze gdy nie posmaruje odrazu jest czerwona ...

dobranoc

Witam się :-)

Fifka dzięki bardzo :* jesteś dla mnie osobą nieocenioną :tak: wczoraj wzięłam ciepły prysznic i przeszły trochę nerwy.. potem mój niedobry przyszedł i się pogodziliśmy :-) nigdy się nie kłóciliśmy.. dopiero teraz na końcówce czasami mamy jazdy :sorry2: mam nadzieję, że to szybko minie..
Ty o takich rzeczach kochana nie rozmyślaj, nie ma sensu :no: człowiek jedynie w takie dołki wpada.. widocznie tak musiało być i nie ma co rozmyślać! Masz Konrada i z tego się ciesz :* :tak:

Mag ja bym torebkę wymieniła i tak jak Fifka pisała.. mówiła przez cały tydzień mężowi jaki jest cudowny, że w ogóle pomyslał ;-)

Ale dzisiaj pogoda.. deszcz i deszcz :dry:

A mi dzisiaj kamień spadł z serca uff .. byliśmy ubezpieczeni z mężem w swoich ubezpieczalniach i jak mój zmienił miesiąc temu pracę to nas w nowej też ubezpieczył.. Ubezpieczenie działa od dzisiaj :-) a że nie ma karencji dla nowych pracowników to dostaniemy za Młodego dodatkowo 3tyś! Jak dobrze..

Wszystkim Naszym forumowym dzieciaczkom.. Tym co są na świecie i tym co jeszcze są w brzuszkach..
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA!!! :*:*
Ciocia Was mocno ściska i całuję w czółko :*
A dzieciątka w brzuszkach proszę ode mnie pogłaskać :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie
natkusia, brzusio pogłaskany
ma-gdalena ja bym się tak bardzo nie przejmowała, wygląda to tak, że czuł się winny, bo po awanturce na pewno odczuł, że masz dosyć to kupił prezent i z jednej strony czemu masz się na siłę cieszyć, wiadomo, że to zawsze miły gest ze strony faceta jak coś dostaniemy, bo zazwyczaj rzadko im się to zdarza;-) ale najgorsze są prezenty na siłę albo jak nie kierują się naszymi wskazówkami, zrób tak jak dziewczyny radzą, jak można zamień sobie a jego pochwal, na pewno będzie dumny a jego ego będzie troszkę pogłaskane:)
heh moje dziecko dostanie dzisiaj boski prezent-łóżeczko jedzie, do wieczora będzie:-)

Z okazji Dnia Dziecka wszystkiego najlepszego dla naszych forumowych dzieciaczków, tych raczkujących, dopiero początkujących i tych pod sercem mieszkających a także dla każdej z Nas, by każda odnalazła odrobinę dziecka w sobie;-)
9k=

reklama
ael kubeczek niekapek Avent od 6 m-ca
ma_gdalena ja bepanthen stosuje codziennie z rana bo dzięki konsystencji utrzymuje się na pupie cały dzień. No chyba że jest kupka to się zmyje. Póki co jestem zadowolona. I pachwinki w te upały bardzo ładnie chroni.
A co do samodzielności to ja też jestem coraz bardziej przerażona tym co będzie. Dzisiaj niunia usiadła sama w łóżeczko chwyciła szczebelki i stoi, dobrze że byłam obok bo mogłaby wypaść. Musimy obniżyć łóżeczko bo miała na środkowym poziomie ale widocznie już czas przejść na sam dół.

Do góry