reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

MAgda u nas w rodzinie robi furorę takie danie: warzywa na parze, marchewka, brokuły, kalafior, rzodkiewka, do warzyw sos beszameowy i pieczeń z karkówki/schabu/łopatki jakiegokolwiek mięsa marynowanego w piwie z miodem.

reklama
ej teraz tak czytam i patrze że mi post zdublowało ... ja nie wiem czy coś mi w systemie pada czy co ... ostatnio jak pisałam to mi pół wypowiedzi wcięło ... :|

magdaalenko bigos, [anierowana piersc z kurczaka z pieczarkami, jak cos jeszcze wymysle dam znac ;-)

niuni od godziny spi wiec ja tez znikam dobranoc ;-)

ooolcia jeszczeraz gratuluje !!!!!!

fifk ta z niebieskim ladniejsza czapa ;-) a konradek sliczny ;-)
az zazdroszcze ze wasze dzieciaczki juz glowe trzymaja ;-)

magdalenko sliczny synus ;-)

AEL ALE GŁUPIA TA KOLEZANKA TY NIGDY NIE JESTES MARUDNA!!

Kurcze dziękuję!! Ale te warzywa w sosie beszamelowym mi przypadły do gustu z karkówką!! tzn! wszystko mi przypadło do gustu ale dorsz dosć drogi tak jak i łosoś! ale na pewno wykorzystam na jakieś takie wieczorki jak przychodzą znajomi to też mam problem zawsze co ugotować! Bo tutaj będę miała 15 osób... :eek:
Ael a myślisz, że te warzywa mogłabym przygotować jakoś wcześniej czy raczej ten sos na świeżo??

Wiktor jak zwykle wymiata!! A te puzzle piankowe fajna sprawa!!!

muszę sobie zrobić listę zakupów i jutro podjechać do Biedronki... najgorsze jest to, że i jutro i w sobie mąż w pracy i będę musiała wszystko sama ogarnąć razem z Bartkiem bo nie mam go komu sprzedać! Może teściowa się poświęci i zamknie w sobotę biznes na godzinkę chociaż, żebym mogła posprzątać... :-p

A teraz uciekam spać bo padam!!!! dobranoc ;************

reklama
Ja tylko na slowko do Nicoli :)

jesli dobrze rozumiem staracie sie od 7 miesiecy, wiec na badania, temperatury i testy owulacyjne przyjdzie czas. Podstawowa kwestia - jak czesto sie kochacie. Ja na twoim miejscu odlozylabym wszelkie pomiary i wizyty na styczen a do tego czasu mimochodem lykaj sobie kwas foliowy i zyj jak gdyby nigdy nic (i a noz widelec...). Nie ma co sobie robic presji i tak szybko zycia wokol staran organizowac, bo to zaciazeniu absolutnie nie sprzyja.
szybko twoj maz sie na badania wybral :) z jednej strony fajnie, ze macie to z glowy a z drugiej teraz bedzieszsobie wkrecac, ze to z Toba cos nie tak - guzik prawda! Z toba na pewno tez wszystko jest ok.

Trzymam kciuki i przesylam moc wirtualnych fluidkow!

Do góry