reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sun ja się nie znam... ale wydaje mi się ze na niektóre rezultaty trzeba poczekać... zresztą nie masz jeszcze wyników więc na razie nie ma o czym mówić :*

Miq też... czekamy na wieczór to pójdziemy na spacer sobie dłuższy :tak: bo na razie za duży skwar.

Boze... obcięłam paznokcie i nie dam rady na klawiaturze pisać... :szok: A już takie piękne szponki miałam, ale jednak nie wygodnie przy małym dziecku...

reklama
fifka zjadłam wczoraj troszkę pomidora bez skórki oczywiście i szczerze nie umiem powiedzieć czy coś nie tak bo ona i bez tego czasem ma gdzie niegdzie na buziolki takie coś jak krostki ale ja mam to samo dobre kilka dni na rękach to może raczej nie od tego

wyjęłam te kostki z ryby do rozmrożenia zrobię jutro z tego pulpeciki na parze.

ja sobie oglądałam na tvn player mamo tato na start to tam właśnie babeczka od żywienia mówiła żeby na zapas nie robić diety eliminacyjnej tylko dopiero jak zauważymy że coś źle działa na maluszka. ja bym dużo dała żeby zjeść pomidora z mozzarellą troszkę

mum witaj :-)

Witam nową forumowiczkę i życzę szybkiego zafasolkowania :-)
No i to fakt, nie jest tak łatwo w ciążę zajść :-)

Sun powielam pytanie Miq, kiedy wyniki armii małża?

U nas też skwa ale idzie front burzowy, no chmury jak na burzę. Planowałam ominąć ten upał i wyjść dopiero po 17, ale kiepsko to widzę...

Wiecie co najlepsze, oczekiwałam że jak małemu będą zęby wychodzić będzie marudzić cały czas. Budzi nam się tylko we wczesnym porannych godzinach z krzykiem, dziś wzieliśmy go do naszego łóżka to ładnie spał z nami i wyszło tak, że mnie i Pawła rozepchnął na sam kraniec łóżka a sam miał calusieńki środek dla siebie :-D
No i piszę, bałam się że będzie okropnie marudny a Wiktor już 3ci dzień jest roześmiany, gaduła, bawi się ładnie :-)

Jestem :-)

Po wizycie dobre wieści! Szyjki mi nie mierzył ale przemacał mnie doktorek :)-D) i szyjka znacząco się nie skróciła, jest twarda no i rozwarcie na opuszek palca ale ponoć na tym etapie to dopuszczalne :tak: Nasz Mały jest malutki.. Waży 1800g :szok: lekarz powiedział, że jest to w normie (tej najniższej) i jeżeli będzie rosnął w takim tempie (i cukrzyca tego nie zaburzy) to Michaś nie przekroczy 3kg (podobno niektóre dzieciątka tak mają, że są malutkie). Ogolnie jest zdrowy i wszystko ok :-) Także dalej odpoczywać i będzie gitara.. Aż kamieć spadł z serca :-)

Ael ale masz małego urwisa :-D on sobie już tak stoi :szok: oo matkoo.. No i gratuluję ząbka! Oby nie płakusiał Wiktor potem i przeszedł wszystkie ząbki wzorcowo!

Sun właśnie.. kiedy wyniki??

Fifka to kupujesz tego testa? Stresujesz mnie :-D ale byłby jajka..

Necia cześć :* polepszył się brzuszek Gosieńki? .. robicie mi smaka tymi potrawami :-p ale muszę się przyznać, że codziennie wcinam lody :-D z tym, że one cukru mi nie podnoszą uff

Lamiav powodzenia u lekarza!

Witam nową staraczkę!

ja wiedziałam kiedy zajrzeć :)

chwila oddechu od magazynów i płytek ceramicznych :laugh2:

natka super wieści :) odpoczywaj kochana nadal tak i będzie dobrze :* a z tym brzuszkiem to czasem gorzej jest ale radzimy sobie, jeszcze miesiąc i powinni pozwolić to żelazo odstawić to wtedy będzie lepiej

a moja żabka pierwszy raz zasnęła na brzuszku w łóżeczku bo na naszych brzuszkach to śpi często :-) aż cyknęłam fotkę jej bo tatuś nie uwierzy ;)

Natkusia oczywiście ze dzieci rodzą się z różną wagą :tak: Mój Konrad urodził się z wagą 2800 ale przed terminem (w terminie ważyłby koło 3300) a Atan przenosiła Amelkę i urodziła się 2900! Więc się wagą nie przejmuj! Jest takie powiedzenie "żeby dzieci małe się rodziły a duże rosły"! A dlaczego? Zrozumiesz jak naturalnie urodzisz :-D

Jak będe koło apteki a @ nie dostane to kupie....

Ael gratulujemy zębów Wiktorowi!!! :-)

Neciu
to poka fotkę!

A i my się pochwalimy jak ślicznie jemy!

[video=youtube;eoM98eeV9q4]http://www.youtube.com/watch?v=eoM98eeV9q4&feature=youtu.be[/video]

Fifka rozumiem Cie musicie przepekac jeszcze te kilka miesiecy
Sun jak bral 3 miesiace to pewnie juz cos bedzie wiadomo a jak bedzie trzeba pobierze dluzej uda sie wam nie mozesz sie zalamywac do choinki jasnej troche optymizmu co ja mam powiedziec jak moj mial prawie same martwe ale jestem pelna nadziei ze sie po tych lekach poprawi i uda sie naturalnie bo tez nas nie stac na ivf bo tylko to nam zaproponowal lekarz .Babo helloł pisz wyniki

reklama
Do góry