reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

sil witaj :) są fasolki są :) olcia zafasolkowała

sun musisz mieć receptę z tego co wiem ale ja mam kilka pudełek a w pudełku jest 50 szt tego bo za dużo mi naprzepisywali i mogę ci wysłać bo jak coś to mnie przepiszą znów jeśli tylko chcesz

fifka czadowo wygląda w tym kapeluszu :) ja moją elfkę zabiorę na dwór jak wstanie teraz na troszkę bo palnie jest tylko wietrznie strasznie. hih ja czekam tylko aż będzie rozmiar 56 dobry na moją księżniczkę bo mam upatrzone co nieco dla niej i kupię potem :-) bo chwilowo priorytet w tym mcu szczepionka na czwartek

reklama
Fifka jaka śmieszna czapa... :-D ale Konradek chyba zadowolony :-)

Neciuszka to jak możesz to sprzedaj mi to jedno pudełko... ;-) Podam Ci adres na prw.... i kupię sobie ten glukometr i będę sobie mierzyła....

necia: Jestem jestem:) Dziś jest taki grzeczny, że "jestem z wami" prawie cały dzień a mały leży sobie na kolanach i przysypia:)
Fajna ta twoja malutka:) Taka kruszynka słodka:)

fasola: A my się też możemy zaprzyjaźnić? :zawstydzona/y: bo ja bym też chciała Łucję zobaczyć:(

Iwasek: Oczywiście że myślę;) I ja też za rzadko używam cepanu;)

Fifka: wciągam aż się uszy trzęsą a dupa rośnie;P Karmię mm;)

Sleepy no masz... zapomniałam ze ty na MM i tego problemu nie masz :rofl2:

Sun wymierałam pomiędzy tą a taką z daszkiem ale tą założyłam mu na głowę i spytałam się Konrada czy ładnie wyglada to się tak pięknie uśmiechną że stwierdziłam ze ta mu się podoba!

Neciuszka ja tobie mam kupę ubranek... Dla Fasolki zresztą też... ale kurde wcześniej kasy na wysyłkę nie miałam a teraz jakoś nie po drodze mi na pocztę... :no: Postaram sie jutro męża zmobilizować żeby mi je wysłał....

Gocha to ja tak miałam kiedyś na rynku jak mierzyłam sukienkę... :no: Tyle że to był facet to myślałam zebu zęby wybije...

Iwasku fajne te huśtawki... szkoda ze kasy nie mam bo na pewno fajny sposób na zajęcie dla malucha :tak: ja to niby jak coś chce zrobić to w chustę wkładam małego ale t nie to samo co pełna swoboda...

Mały mi właśnie zasnął mąż też śpi... ach ta błoga cisza i spokój :-D jak mąż wstanie to pójdziemy na spacer! Akurat będzie chłodniej bo słońce troszkę zajdzie :tak:

Ostatnia edycja:
Fifciu świetna fotka! Widać że mu dobrze:D

Sleep hihihi widzę że nie trzeba CI za wiele pisać i wiesz co z czym sie je :)

Huśtawa naprawdę warta każdej złotówki zwłaszcza że można kupić używana taniej. Najlepiej powiedzieć rodzince ze chcecie i zamiast kupować pierdołki na dzień dziecka niech dadzą kasę na to:)

Ostatnia edycja:
Fifciu ja na tesco upatrzyłam jej tuniczkę i do tego geterki w roz 56 no cudo :-) ale najpierw inne wydatki bo i tak za duże chwilowo będzie to kupię w czerwcu bo dziady z netii nas nie doinformowali o tak dużych kosztach aktywacji i urządzenia choć miałam już hbo go ale bez dekodera i miało być 5 zł więcej a ja dziś dostałam rachunek na 280 zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na dodatek zalegają mi z zapłatą za pisanie chwilowo na około 550 zł. a na paczuszkę od ciebie czekam z niecierpliwością :)

oglądałam na all sukieneczki do chrztu matko jakie to drogie :szok::szok::szok:

iwasku ja sobie linka zapisałam do tej huśtawki jak będzie kasa jakaś z okazji dnia dziecka czy co to się kupi :-) a jak nie dostanie potem od chrzesnego ;-)

Neciuszka jak ona mogła coś takiego powiedzieć,co za ludzie
Fifka staram się nie denerwować ale... hmm ja jestem osobą,która się wszystkim przejmuje,oprócz teściów doszła sprawa mojej babki.hmm jak tak w skrócie napisać... Babcia nigdy nie chciała,żebym się urodziła...nigdy mnie nie akceptowała,a przed ludzmi udawała kochaną babcię.Z nią mieszkała 2 wnuków i byli zawsze naj,a ja i rodzeństwo be.
Doszło u nich do awantury i cała rodzina się od niej odwróciła,łącznie z jej ukochanymi wnukami...a moja mama całe życie koło niej chodzi,jak jest chora,jak coś potrzebuje,a dodam,że to jej teściowa.Nas maa nauczyła,żeby szamować babcię,więc i my do niej chodziliśmy. Zawsze jak szłam do niej to mówiła źle o mojej mamie,a ja tylko słuchałam i nic mamie nie mówiłam.Moja babka udziela się w kościele a z drugiej strony jest fałszywa. Teraz u rodziców było kiepsko z kasą i poszła pożyczyć od babci,bo zawsze mówiła,że jak ktoś będzie potrzebował pomocy to nie odmówi. Ja byłam u niej w odwiedzinach parę dni później ta zaczęła jechać na moją matkę,że pożycza kasę i nie oddaje,że musi ich utrzymywać,a co mnie najbardziej zabolało,że "miesiąc w miesiąc sidzą w jej portfelu",dodatkowo przeklinała mnie,że mam nic nie mówić.Ale ja nie wytrzymałam i powiedziałam o tym mężowi,on mi doradził,że powinnam powiedzieć mamie,bo ona z nią normalnie rozmawia a za plecami całe życie kłamie.I tak.zrobiłam,ale tego ost zdania nie powiedziałam bo by mamie chyba serce pękło,oxzywiście strasznie się przejęła.Babcie chyba męxzyło sumienie bo przez parę dni się u mamy nie pokazała,a jak w końcu przyszła to obrabiała dupę mojej bratowej,że też pożycza od niej kasę,mama nie wytrzymała i powiedziała,że wie co mówi za plecami,ale żeby mnie nie wkopywać powiedziała,że podsłuchała moją rozmowę z mężem.A dzisiaj mam tel. dzwoni babxia i beczy,że jAk mnie skrzywdziła to przeprasza,ale to było po to,żebym to ja czuła się winna mie ona...

miq ano widzisz moja teściowa też strasznie w kościele to i tamto a w domu swoje, my podjęliśmy decyzję z różnych względów na wrzesień i tak będzie jak jej nie pasi trudno nie ona to finansuje tylko my. eh a ta twoja babcia dobra też jest dobrze zrobiłaś że powiedziałaś mamie.

eh ide zadzwonić do mamy zapytać jak bratu poszło dziś na maturze bo mnie stres zje zaraz :-)

reklama
Miq ja wiem ze rodziny sie nie wybiera...jednak ja jestem strasznie honorowa i jak ktoś robi krzywdę moim najbliższym to mówię w oczy co o tym sądzę . Może to nie jest najlepsze bo ponoć pokorne ciele dwie matki ssie ale mam to gdzieś. Nienawidzę sztuczności ,zakłamania i wyrachowania.
Ida tacy do kośćiołka,pokażą się sasiadom ze tacy pobożni a później skłócą rodzinę lub każdemy do każdego obrobiają tyłek.
Współczuję CI kochana bo nie dość że jest Ci przykro to żal CI mamy . Może trzeba zrobić babci odwyk i się jakiś czas nie odzywac ,nie odwiedzać. Skoro tacy jesteście beeeeee....
Nie powinnaś się teraz denerwować .
Tulaski:*

Do góry