reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

jaga!!! to ja trzymam kciuki za owocne staranka!!! :tak: zaszalejcie dzisiaj jakoś z tej okazji :-) a powiedz mi, czy Ty miałaś jakieś wcześniej problemy z pękającymi pęcherzykami? bo jakoś mi to umknęło... i czy jeśli pęcherzyki nie pękają, to testy owu zawsze wychodzą negatywne?

reklama
Co do jagi to sie nie wypowiem ale co do testow owulacyjnych bo o takich mowa chyba to one nie pokazuja owulki tylko pare dni przed owulka

No właśnie powiem Ci Amalfi, że nie za dużo wiem na temat tych testów owu, zamówiłam sobie je wczoraj, więc chciałabym się coś niecoś o nich douczyć :p ale masz rację, przecież nawet w instrukcji pisze, że owulacja wystąpi między 24-48h po pozytywnym teście, także stuknęłam się w swoją blond główkę i już wszystko wiem :)

Witam Panie, widzę,że dość burzliwa rozmowa była w nocy.. ja na szczęście miałam bezstresową noc z dużą ilością przytulanka :-D i dziś jak żadna nowość.. mam wolne :-D

Ale sie rozpisalyscie :)
Jaga dzieki kochana za wsparcie, wykresy niby ladne, testy owu tez cos tam wskazuja ale przeciez niby przy PCO nie ma sie regularnych owulek wiec o co chodzi?
Wlasnie tego boje sie najbardziej ze pojde dzis na wizyte i wyjde zdołowana.

Trzymajcie kciuki dzis wieczorkiem po 18 mam wizyte aaaa :)

Witam!! Ale się naprodukowałyście... :szok: zaraz spóźnię się do pracy przez te czytanie :-D

lilly o jak fajnie! Będziemy się w takim razie dzielić wrażeniami na świeżo :-)

A ja taka nie wyspana ostatnio chodzę że szok... śpię po 8h i wstaje ledwo ciepła... to chyba przez tą deszczową pogodę i niskie ciśnienie. Już czekam do weekendu, jak się położę to w śpiączkę wpadnę:-D

Dotka trzymamy kciuki no i oczywiście czekamy na wieści!!

reklama
Do góry