reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej dziewuszki:) dzisiaj dałyście czadu :-) aż mnie oczy bolą od czytania :-p
jaga, super, że pechol pekl, teraz tylko trzeba ładnie popracować, "wylizać to i owo";-) i będzie git!!! :-)
Fifka, to będziemy szły do ginka w ten sam dzień!!!:-)
ogólnie to chyba Ael nam się obraziła i sobię poszła...

czesc lilly!!!!!
No az dziwne jak jej nie ma, hmm, od razu sei nic nie dzieje!!! Moze znow poszla na rodeo

hehehe:)
julieet, a powiedz, Ty już jestes po pierwszym cyklu wznowionych staranek? czy dopiero teraz zaczniesz jak się @ skończy?

Lilly, jak miło że pytasz :)
jeszcze się nie staraliśmy w tym cyklu ani w tamtym, dzisiaj mam 5dc, @ się kończy no i niebawem zaczniemy instalację :) zobaczymy, kiedy owu przybędzie, mam TO i mierzę temp także będę bacznie obserwować :D

Jaga Ty chyba masz coś do mojej osoby...Jak masz to zapraszam na prywatną rozmowę bo w przeciwieństwie do Ciebie nie pisze postów pełnych zarzutów.

Zdaje sobie sprawę, że dziewczyny mają zaciesz z moich tekstów, ale to dla nie powód do obrażania, po prostu robię sobie żarty, a Tobie ewidentnie to nie pasuje. Jak nie pasuje to wal o kant dupy moje posty i ich nie czytaj! Coś w tym trudnego? Nigdy nic nie miałam do Twojej osoby, więc czemu Ty się do mnie rzucasz?
Piszę jak piszę, ponoć wolny kraj a Twoje zdanie obchodzi mnie jak najmniej. Idź się wyżyj na siłowni, bo prędzej pobiłabyś wszystkich facetów, niż chciała normalnie cokolwiek pisać.

Lubię się pośmiać dlatego też żartuje sobie z Amalfi i julieet, a także z innymi dziewczynami. Nikomu przypodobać się nie będę a szczególnie Tobie. Nie podoba Ci się moje poczucie humoru? Trudno nie jestem cudotwórczyni by Tobie dogodzić psze pani.
Jak Ty wchodzisz ostatnio na forum objeżdżać kogo Ci się podoba to zostawiam to w Twojej gestii, sry takie zagrania mnie nie interesują.

Poskarż się modom, adminom, głównemu adminowi, że masz coś do mnie i domagasz się mojego wywalenia, będziesz wtedy spokojna? Mniej krwi sobie naprujesz?

Ja nie mam problemów z rozmowami na takie tematy na które Ty nie chcesz zabierać głosu. A widzę, że tylko Ty wyłącznie masz wąty do wszystkiego co piszę.

Więc kto się ma ogarnąć? Bo chyba nie ja.

amalfi nie rodeuje, popylam w gierkę, która mnie o zawał serca przyprawia

julieet nie nerwuję się słońce. Nie było mnie bo przyszli znajomi, a w końcu dostałam się na stacjonarny komp trochę się odstresować przy grze.

Hej lilly co tam u Ciebie?

Ostatnia edycja:
no właśnie Aelreda, dobrze napisałaś, my tylko żartujemy :) a że Amalfi ma permanentnego pms'a, to już musisz jej wybaczyć ;)))))) ale i tak ją kochamy :)

a Jaga, to po prostu wrażliwa dziewczyna, wstydzi się jak czyta o pałce Twojego chłopa haha, z resztą szczerze powiedziawszy, ja też wolę pomijać takie szczegóły ;) my tylko po bożemu ;)
no ale to jest forum :)

nie możemy się denerwować, bo prolaktyna się podnosi, pamiętajcie !!!!! także zeeeeeeeeeeeeeeen :)

Ael, kuzwa, w prywatnej wiadomosci piszesz do mnie 3 zdania jak do baby z urzedu a tutaj taka rozprawka ;DDD hehehehehehe az sie zdziwilam jak weszlam! Moglas dac znac to bym wczesniej obczaila!

Ja wiem, ja wiem, jestem najgorsza, wstretna baba, do tego troche podpita, no co zrobic ;))))) jutro ci odpisze, promise!!!!!!! I nie bije chlopakow, swojego tez nie, serio!! Mialam cos jeszcze dopisac, ale nie pamietam w sumie, wiec powiem tylko JOZEK, NIE DARUJE CI TEJ NOCY!!!!!! ;DDD

ahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahah julieet nienawidze cie ahahahahaha odchodze z gossip, z forum, nara!!!!! ;D hahahaha jaka pipa... Tak tak, ty po bozemu a ja w ogole, bo przed slubem grzech!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Julieet, amalfi jak najbardziej wybaczam pmsa bo wiem jak to jest, zamienić się na kilka dni w permanentną jędzę pierwszej klasy. :-p

Poza tym czemu mam się wstydzić swojego faceta. On wie co piszę o nim tutaj i jemu koło dupy to lata, druga sprawa, że jemu też koło dupy lata takie porównywanie swoich "narządów płciowych" (napiszę to tak poprawnie wręcz politycznie, by komuś kto to czyta nie poszła żyłka). Jeśli się wstydzi czytając moje typowo seksualne posty, mogła się skontaktować ze mną na priv, napisać że ją to razi. Wtedy bym taką opinię uszanowała i starała się pisać w sposób bardziej przystępny. Ale niestety koleżanka Jaga wybrała ostrzał na głównym.
Nie jestem przecież jedyną piszącą o pikantnych szczegółach, wszystkie tak piszą. Po to jest forum by o tym rozmawiać, co w tym takiego złego.
Śmiejąc się nawzajem z siebie również wyrzucamy z siebie zbędne nerwy, uspakajamy się dlatego nawet wskazanym jest pisać o wszystkim i o niczym, a nawet największym gównie, tylko po to by się zrelaksować. Ale forum służy też dla wiedzy, nie może wprost od gina ale małych poradach. Naturalnym jest, że jeśli ktoś zaczął się starać (wskazuje np siebie), pyta się o wszystko, nawet jeśli czasem posty nie mają sensu. Ale po to jest to forum by ktoś inny może z większym doświadczeniem mógł napisać co i jak, nieczęsto też uspokajając drugą osobę. (co do innego tematu, który napomknęła Jaga, fakt przestałam tam pisać ponieważ jedna z dziewczyn dosyć nieprzyjemnie powiedzmy wprost zjechała mnie w prywatnej wiadomości, przez co poniekąd zrobiło mi się smutno [o tak, mam uczucia], dlatego też chciałam uniknąć rzeczy, która wzbudza we mnie niepotrzebne emocje)

Więc następnym razem poproszę Jagę o kontakt mailowy (priv nie gryzie!!!). Zalecam też 2-3 dni odpoczynku bez forum a za to w dobrym towarzystwie, albo przy dobrym filmie, albo przy śmiesznym kabarecie. Chwila ulgi czyni cuda!

Julieet Ommmmmmmmmmm..... Ommmmmmmmmm ;-)

Do góry