reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

heheheh no nie wariuj, tylko z forum nie odchodz, ja mysle zeby na diete przejsc, juz nic nie pieklam wczoraj, zwykle pieke we wtorki, bo ja i bez fasoli nie moge sie oprzec jedzeniu slodyczy. Juz mnie brzuch boli na @ wiec testowac nie bede raczej, zreszta dzien przed spadnie tempka wiec po co??

reklama
Lillydelux starania już były, teraz już po ptokach :p u mnie przez rok lekarz twierdził, że mam PCOS i brak owulacji! dlaego się tak ciesze, bo poczułam się jak kobieta ;P ;P pęcherzyk sobie dojrzał, pękł.. uff ale jestem szczęśliwa :))
co do testów ,pogadaj z Julieet albo Dotką, bo one robią dużej, ja robiłam pierwszy raz w niedziele i testowa wyszła mi ciemniejsza od kontrolnej, w poniedziałek ciemniejsza, ale jaśniejsza od niedzielnej ;PP i w sumie by się zgadzało, bo ginek mówił, że owulka była w poniedziałek/poniedziałek w nocy ;)))

Cześć Kochane, no to sie troche atmosfera zageściła wczoraj...wiec teraz czas na katarsis:) Ja dziś drugi dzien mierze temperature i zaznaczam na karcie i po prostu jestem podekscytowana tym jak małe dziecko, pewnie przyjdzie czas ze bede miała tego dosyc ale na razie póki moge to sie ciesze w koncu coraz blizej do rozpoczecia starań;)

paluszek to fakt ze na poczatku to jara kazda z nas ale potem zeby sie nie przyblokowac psychicznie, nalezy zarzucic mierzeni jak sei juz pozna swoj organizm i wyczai owulke. Ja tak zrobie w tym cyklu nie bede mierzyc nie bede stymulowana, owulke poznam po sluzie i tak mniej wiecej

hehehe też tak mam! nie mogę się doczekać tego co na moim wykresie się wydarzy ciekawego ;PP

reklama
hej kochane ja odebrałam wyniki wszystkie są ok tylko martwi mnie wynik progesteronu nie wiem czy nie umówie się na wizytę do ginka wynik w surowicy wyszedł mi 5,8 jak myślicie dobry ?

Do góry