heeej girls!! ale tu się u was dzieje dzisiaj!!! hu hu hu
D
Julieet, hahahah po bożemu.. haha tak taak, wy po bożemy a ja to wcale i dziewica jeszcze bo bez ślubu to jest grzech!! hahaha
Hej Fifika, Biggie, Amalfi, Dotka!!
Lillydelux byłam u ginka! pechol pękł wczoraj/dzisiaj w nocy, widać płyn koło jajnika juhuuu!!! dzisiaj świętuje!!!
)))
A co do pisania tutaj, to raczej, że super, że się ruszyło, że mamy tyle nowych dziewczyn itd, ale kurde,
Aelreda przecież laski nie śmieją się z ciebie bez powodu! czasami piszesz takie rzeczy, że się w głowe pukam!! wstawiłaś swoje foty,
NIE JESTEŚ tutaj anonimowa, każdy może przeczytać co wypisujesz.. i uważasz, że to normalne, że twój
facet wrócił od lekarza i usłyszał, że ma wielką pałe i chodzi dumny jak paw?????? ciekawe czy jego współpracownicy, szef, czy inni znajomi też nie zaczeliby pukać się w głowy. ;/// myślę, że tak.
dlatego super, że jesteś aktywna, ale nie idź na ilość i bycie na forum 24/7 tylko pomyśl czasem zanim coś napiszesz, bo z tego co wiem jeden wątek już opuściłaś bo tam też laski miały dość twojego bezsensownego gadania o różowym śluzie :///////// starasz się być ciocią dobrą radą, a twoje posty nie trzymają się kupy, raz piszesz tak a po 4h już inaczej, niby znasz się na wszystkim, a tak naprawde to o kant dupy rozbić te twoje gadanie.
OGARNIJ SIĘ !!!
)) zamiast obrażać się, jakby ktoś tobie na siłę krzywdę robił.