reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja sie kapalam i jadlam i juz jestem. Mam chyba 23dc nie pamietam, wlasnie zjadlam czekolade ale tylko dlatego ze po jedzeniu zawsze zjadam cos slodkiego i czekolade mialam pod reka, a jadlam na kolacje kanapke z szynka i serem i ogorka kiszonego przygryzalam :-D
Wiem wiem teraz wszystkie powiedza ze fasola, a ja wam powiem ze nic z tego, chcialam poprostu wywalic z lodowki sloik w ktorym byl tylko jeden ogorek hehe

reklama
heeej girls!! ale tu się u was dzieje dzisiaj!!! hu hu hu :DD

Julieet, hahahah po bożemu.. haha tak taak, wy po bożemy a ja to wcale i dziewica jeszcze bo bez ślubu to jest grzech!! hahaha

Hej Fifika, Biggie, Amalfi, Dotka!!

Lillydelux byłam u ginka! pechol pękł wczoraj/dzisiaj w nocy, widać płyn koło jajnika juhuuu!!! dzisiaj świętuje!!! :))))

A co do pisania tutaj, to raczej, że super, że się ruszyło, że mamy tyle nowych dziewczyn itd, ale kurde, Aelreda przecież laski nie śmieją się z ciebie bez powodu! czasami piszesz takie rzeczy, że się w głowe pukam!! wstawiłaś swoje foty, NIE JESTEŚ tutaj anonimowa, każdy może przeczytać co wypisujesz.. i uważasz, że to normalne, że twój facet wrócił od lekarza i usłyszał, że ma wielką pałe i chodzi dumny jak paw?????? ciekawe czy jego współpracownicy, szef, czy inni znajomi też nie zaczeliby pukać się w głowy. ;/// myślę, że tak.
dlatego super, że jesteś aktywna, ale nie idź na ilość i bycie na forum 24/7 tylko pomyśl czasem zanim coś napiszesz, bo z tego co wiem jeden wątek już opuściłaś bo tam też laski miały dość twojego bezsensownego gadania o różowym śluzie :///////// starasz się być ciocią dobrą radą, a twoje posty nie trzymają się kupy, raz piszesz tak a po 4h już inaczej, niby znasz się na wszystkim, a tak naprawde to o kant dupy rozbić te twoje gadanie.

OGARNIJ SIĘ !!! ;))) zamiast obrażać się, jakby ktoś tobie na siłę krzywdę robił.

Hej Jaga!!

Jak walnęłaś posta to pozamiatane... Ja mam dziś dość kłótni, idę troszkę pobrykać, a jutro może troszkę atmosfera opadnie...

Oj Fifka nie pitol, jakby się dramat niewiadomo jaki stał ;)) kłótnia??? bez przesady! ale pobrykać jak najbardziej ;)))

taaak Biggie, dzisiaj moje małe święto, będę tańczyć i śpiewać jak tylko mój ukochany skończy drzemkę :D zdał dziś egzamin strasznie trudny, uczył się pół nocy, więc mu się należy!

hehehe siema Julieet ;P :*
piłam już lampke wina dziś, do obiadu :D ehehehe

Józka to chyba sama będę tańczyć, bo koło mnie trup leży, miałam go o 21 obudzić a jak tak patrze do niego to mi w sumie żal!!! heheheeh aAAAAAaa!!! i mamy łysą pałe!! :DD juhuu!!

reklama
julieet przywoluje ci do porzadku!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaga dawaj jozka na caly regulator, potanczymy do owulki heheheh, tzn juz do plynu hahahha

Do góry