dzień dobry
No z tym karmieniem to tak niestety jest... początki są trudno zarówno przy butli jak i karmieniu piersią... przy butli maluszek się wydaje cały czas głodny i chce ssać, a mama mu może zaoferować tylko szybką butlę... a przy karmieniu piersią maluszek w pierwszych tygodniach jest wrecz przyklejony do cycka mamusi przez większość czasu
ale to wszytsko moja po indywidualnej ilości tygodni i dziecko butelkowe przyzwyczaja siędo tych odstępów między karmieniami a cyckowe coraz szybciej zaspakaja głód przy piersi i nie ciumka już tak długo i często
Fifka ten film to na prawdę była okropność
nie mogłam przez to zasnąć bo cały czas myślałam co ja bym tej babie zrobiła
No i współczuję bóli brzuszka...
nawet nie wiem co poradzić, ale z tego co wiem, takie bóle z reguły ustępują do 3 miesiąca, a wątpię, żebyś aż tak nie uważała na dietę... więc może jednak warto odwiedzić lekarza, a nóż widelec dowiecie się czegoś ciekawego i będziecie w stanie bardziej mu pomóc
Ael moja Julia to też mały głodomorek, ona w ciągu dnia praktycznie nigdy nie wytrzymuje aż 5 godzin! ale nawet nie wiedziałam, że tak trzeba
dzieci w wieku naszych już potrzebują takich przerw? Julia pije 150ml mleka 2-3 razy dziennie, plus jeden posiłek to obiadek kolo poludnia, deserek owocowy po poludniu i kaszka do picia z butelki na dobranoc. W nocy nie je bo przesypia mi 10-11 godzin pod rząd. więc to jest jakieś 5-6 posiłków w ciągu dnia.... a jak jest Kochana u Ciebie?
Olcia!!! ojej, a ja Ci nie pogratulowałam!!!!
GRATULUJĘ PIĘKNYCH DWÓCH KRESECZEK!!! no i pięknych i szczęśliwych 9 miesięcy ciąży Ci życzę
Magdalena może to jakiś skok rozwojowy? moja Julia też tak miała jakoś koło 4 miesiąca, przestała przesypiać noce i przez jakieś 2-3 tygodnie znowu zaczęła budzić się na jedzonko, ale jakoś szybko samo przeszło