reklama
Widzisz, nie dadzą mi spokoju póki pod ziemią mnie nie zakopią :-(
Zawzięły się na mnie....aż mi się odechciewa powoli staranek przez nie.
Dotka jak mogę "come back" jak te dwie zołzy się śmieją ciągle ze mnie??? :-(
No i chyba dobrze, że trochę się temat ruszył, co? Bo jak by inna nie napisała to by żadna nie pisała, taka prawda.
to masz słabą motywację skoro Ci się odechciewa...
O dżisyyys! Teraz ja oplułam monitoor.... AhahahahahaZobacz załącznik 325648Zobacz załącznik 325648Zobacz załącznik 325648magenta trafia zolnierze, nie boj sie !!!! w koncu w patologicznych rodzinach rozmnazanie jest na wysokim poziomie wiec po jednym piwie nic sie armii nie stanie, nie boj doopy!!!!
Ale motywację mam mocna, to przez was obie Ciebie i amalfi mi się nie odechciewa! Niedobra julieet!to masz słabą motywację skoro Ci się odechciewa...
Ostatnia edycja:
donia 1980
Fanka BB :)
dobra dziewczyny, fajn ie było a teraz lecę na aerobic, sexu nie ma to jakoś muszę się poruszać
pewnie do jutra,pa
pewnie do jutra,pa
magenta :)
Amalfi normalnie kocham cie babo nie dam doopy co najwyzej cipppppuchy
amalfi
No aerleda takie sa fakty, na codzien to widze w pracy a w irlandii sie chleje jak cholera!!!!
magenta napisalam , cytuje nie boj doopy a nie nie daj doopy, ale to jest szczegol heheheh, widac ze ktos tu tylko o jednym mysli
magenta napisalam , cytuje nie boj doopy a nie nie daj doopy, ale to jest szczegol heheheh, widac ze ktos tu tylko o jednym mysli
Ostatnia edycja:
daj spokój, przecież to tylko forum!Ale motywację mam mocna, to przez was obie Ciebie i amalfi mi się nie odechciewa! Niedobra julieet!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Do poczytania donia! :-)
reklama
magenta :)
No aerleda takie sa fakty, na codzien to widze w pracy a w irlandii sie chleje jak cholera!!!!
no w szwecji to samo no to bedzie gwalt meza po piku bo tam wyladowal znowu on chyba jakiegos stresa ma i kolegi nie widzial od pazdziernika
Podziel się: