reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

magenta trafia zolnierze, nie boj sie !!!! w koncu w patologicznych rodzinach rozmnazanie jest na wysokim poziomie wiec po jednym piwie nic sie armii nie stanie, nie boj doopy!!!!

Ja w walentynki ale nie bede testowac

reklama
Ja wpadlam na chwilke i zmykam, musze rybce wode zmienic i sie polozyc bo mnie zoladek po pizzy boli :/

Ael nie zwracaj na nie uwagi :)

Widzisz, nie dadzą mi spokoju póki pod ziemią mnie nie zakopią :-(
Zawzięły się na mnie....aż mi się odechciewa powoli staranek przez nie.
Dotka jak mogę "come back" jak te dwie zołzy się śmieją ciągle ze mnie??? :-(
No i chyba dobrze, że trochę się temat ruszył, co? Bo jak by inna nie napisała to by żadna nie pisała, taka prawda.

to masz słabą motywację skoro Ci się odechciewa...

magenta trafia zolnierze, nie boj sie !!!! w koncu w patologicznych rodzinach rozmnazanie jest na wysokim poziomie wiec po jednym piwie nic sie armii nie stanie, nie boj doopy!!!!
O dżisyyys! Teraz ja oplułam monitoor.... AhahahahahaZobacz załącznik 325648Zobacz załącznik 325648Zobacz załącznik 325648

to masz słabą motywację skoro Ci się odechciewa...
Ale motywację mam mocna, to przez was obie Ciebie i amalfi mi się nie odechciewa! Niedobra julieet!

Ostatnia edycja:
dobra dziewczyny, fajn ie było a teraz lecę na aerobic, sexu nie ma to jakoś muszę się poruszać ;)
pewnie do jutra,pa

No aerleda takie sa fakty, na codzien to widze w pracy a w irlandii sie chleje jak cholera!!!!
magenta napisalam , cytuje nie boj doopy a nie nie daj doopy, ale to jest szczegol heheheh, widac ze ktos tu tylko o jednym mysli:-D

Ostatnia edycja:
reklama
No aerleda takie sa fakty, na codzien to widze w pracy a w irlandii sie chleje jak cholera!!!!
magenta napisalam , cytuje nie boj doopy a nie nie daj doopy, ale to jest szczegol heheheh, widac ze ktos tu tylko o jednym mysli:-D

no w szwecji to samo no to bedzie gwalt meza po piku bo tam wyladowal znowu on chyba jakiegos stresa ma i kolegi nie widzial od pazdziernika:tak:

Do góry