reklama
dotka85
Fanka BB :)
No i doczytalam chyba z 10 stron az mi oczy z orbit wychodza, tak sie rozpisalyscie ze juz sama nie wiem co napisac
witam nowa kolezanke, Ael come back fakt Twoje posty najwiecej czasu mi zajely i tak jak dziewczyny pisza Ty zrobilas tutaj ruch jak na Marszałkowskiej
witam nowa kolezanke, Ael come back fakt Twoje posty najwiecej czasu mi zajely i tak jak dziewczyny pisza Ty zrobilas tutaj ruch jak na Marszałkowskiej
Madziu wiesz, że Cię lubię.
Zawzięły się na mnie....aż mi się odechciewa powoli staranek przez nie.
Dotka jak mogę "come back" jak te dwie zołzy się śmieją ciągle ze mnie??? :-(
No i chyba dobrze, że trochę się temat ruszył, co? Bo jak by inna nie napisała to by żadna nie pisała, taka prawda.
Widzisz, nie dadzą mi spokoju póki pod ziemią mnie nie zakopią :-(Boże... zajdźcie już z dziewczyny...
Zawzięły się na mnie....aż mi się odechciewa powoli staranek przez nie.
Dotka jak mogę "come back" jak te dwie zołzy się śmieją ciągle ze mnie??? :-(
No i chyba dobrze, że trochę się temat ruszył, co? Bo jak by inna nie napisała to by żadna nie pisała, taka prawda.
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Aja zaraz spać pójdę normalnie tak mnie jakoś zamuliło...
magenta :)
Fanka BB :)
hehe tylko mu mowie ktora dwie krech ma i takie tam a tak to nawet nosa w kompa mu nie pozalam wsadzic
i pozdrowie jak wroci chyba gdzies dzis zboczyl z trasy mam nadzieje ze do baru nie powedrowal znowu na piwko bo chyba plemniory pijane beda i d**a
ja moze zatestuje w dzien @ jak nie przyjdzie bo przy moim szczesciu nie zobcze 2 kreski
i pozdrowie jak wroci chyba gdzies dzis zboczyl z trasy mam nadzieje ze do baru nie powedrowal znowu na piwko bo chyba plemniory pijane beda i d**a
ja moze zatestuje w dzien @ jak nie przyjdzie bo przy moim szczesciu nie zobcze 2 kreski
Ostatnia edycja:
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja w marcu!!!
Podziel się: