reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

:):*
Opowieść porodową napiszę jak będę mieć trochę więcej czasu - młody właśnie zjadł i nie chce mi zasnąć.. Ja nie wiem co za łobuz;P
Donoszę tylko uprzejmie, że pierwsza wspólna noc w domku za nami:D

reklama
slyp: no witaj babo, jak sie czujecie, jak mój mały zięcio sie czuje :-)?czekam na jakies nowe fotosy .

a ja korzystałam z okazji i sie przespałam półtora godzinki a mała jeszcze spi.

fifka
: a ak gulasz robisz>? jakoś inaczej dla karmiacek mamy czy normalnie?bo ja to wszystko na parze jem ale juz brak mi pomysłów, na jutro mam plan na pulpety i juz nie wiem co robic wiecej

Co wo góle jecie na obiady ?? i jakie zupy?a jakie owoce mogę oprócz jabłek ?

miq: nie pisz o truskawkach bo zeświruje, jak ja bym zjadła

kwiatuszku: jka przeziębienie, liepiej ci juz bo pisałas ze iałas ostatnio dreszcze , trzymam kciuki za wasze kochanie sie zeby było owocne ;-)

ael: no ale tówj mały rośnie normalnie w oczach i taki mądraliński

[video=youtube_share;WHsiXIxGqes]http://youtu.be/WHsiXIxGqes[/video] gadamy ;-)

witam, ja tu nowa jestem:) mam nadzieję, że szybko się odnajdę:) dopiero zaczynamy starania o maluszka:) może macie jakieś sprawdzone rady:) tyle się już o tym naczytałam, ale ciągle mało:)

Ael Wiktor jest bOski :szok: i nad wyraz szybko się rozwija :-)

witaj Sleepy :* czekam na dokładną opowieść z porodu i oczywiście zdjęcia Młodego :tak:

Kiulik witaj wśród nas.. najważniejsze to dać na luz i nie wpadać w paranoje :-)

Ja nie wiem co komu jeszcze.. stres mnie zżera :sorry2: mykam do lekarza..

natkusia za wizyte &&&&&&&&&&&&&&

witam nowa staraczke ;-) spokojnie bez stresu opowiec o sobie ile masz latek ;-) rozgosc sie i pytaj o co chcesz ;-) zycze szybkiej fasoleczki ;-)

witam kochane

nie mieliśmy od piątku neta teraz chwilowo jest więc korzystam niestety nie nadrobię was jak by jakaś dobra duszyczka mi co nieco streściła.

my dziś mieliśmy wizytę pediatry specjaliści (oczolog i ucholog) umówieni. mleczka niestety mam maławo malutka nie najada się i raz dziennie mamy dawać jej mm właśnie zjadła pierwszą porcję i szczęśliwa najedzona śpi :-)

bez pytania bo nie wiem ile net podziała wstawiam zdjątka
Zobacz załącznik 463096 nie zadzierać lepiej :)
Zobacz załącznik 463097 pozuję dla tatusia :)
Zobacz załącznik 463098a tu dla cioci Fifki dziękujemy za pajacyki :*
Zobacz załącznik 463099obiecane zdjęcie z mamą rozczochraną żeby was postraszyć :p
Zobacz załącznik 463100a w tym zdjęciu mama się zakochała

Neciuszka śliczna ta wasz córeczka :-)

Właśnie się dowiedziała, że 30 czerwca idę na wesele :szok:.... ratunku nie mam się w co ubrać.... :szok:
Czy na wesele zawsze trzeba zakładać sukienkę.... macie jakiś inny pomysł??????

reklama
Atanku ślicznie rozmawia! :-D Kochana jest!

Lamiav
ja robie "normalnie" bez zbędnego pilnowania co można a czego nie... kroje mięso na małe kawałeczki mięso i smażę na patelni wraz z warzywami (marchewkę groszek itp.), kostką wołową (albo pieczeniową) i na oliwie. Na koniec zasypuję wszystko mąką i jak to się tak podsmaży dodaje odrobinę wody i włala... gotowe ;-) tu masz stronę na której ładnie jest wypisane co można a czego nie: Karmienie piersi

Ostatnia edycja:
Do góry